Annonce

Grønbæk snakker med OB
Christian Grønbæk skulle efter kampen mod B93 til møde med sportsdirektør i OB Poul Hansen. Angiveligt skulle mødet omhandle en træner-konstellation i OB med en dansk trænerprofil som chef og Grønbæk som assistent. Avarta nægter at udtale sig.

Det var en kortfattet Christian Grønbæk, der efter kampen mellem Avarta og B93 hurtigt forlod omklædningsrummet og tog af sted fra Espelunden. Ifølge Rødovre Lokal Nyts kilde skulle han til møde med sportsdirektøren i OB, Poul Hansen, for at diskutere et evt. fremtidigt samarbejde.

”Der er intet mærkeligt i, at to folk fra fodboldverdenen snakker med hinanden. Alle snakker jo med alle i det her miljø, så det er der intet nyt i,” lød det afværgende fra Grønbæk, der ikke vil kommentere på, hvilken stilling han skulle diskutere:

Annonce

”Det har jeg ikke tænkt mig at sige noget om. Poul og mig skal diskutere mange ting, og det har jeg ikke behov for at lufte i pressen.”

De kilder Lokal Nyt har snakket med mener at vide, at Grønbæk skal være assistent for en unavngivet dansk træner profil med erfaring fra udlandet.

Avartas direktør Steffen Leholk afviste på det kraftigste at kommentere sagen, men konstaterede, at hvis Grønbæk ønskede sin kontrakt ophævet, ville en evt. erstatning blive fundet internt i klubben. F.eks. en spillende assistent til Benny Mundt, der i så fald vil blive cheftræner.

Klubbens angriber Morten Seifert Bierrings var på ingen måde afvisende overfor idéen:

”Den tid jeg har brugt i klubben, synes jeg, har givet mig et andet syn på spillet. Jeg føler mig faktisk godt klædt på, til at tage en rolle som spillende assistent træner med de ting, jeg har lært. Men det er selvfølgelig ren spekulation,” lød det fra Seifert, der ikke vil ud med om han eller nogle af de andre spillere havde talt med Steffen Leholk endnu.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top