Genopbygning i gang i BK Rødovre
Fodbold Med deres 3-2-sejr lørdag over Firkanten BK rider BK Rødovre videre på deres forårsbølge. Træner Kim Olsson slår dog koldt vand i blodet og holder ambitionerne i ro.

Efter et succesrigt efterår i 2010, blev foråret 2011 en ren katastrofe for BK Rødovre. Fra en snak om Københavnsserien tog rutsjeturen gennem rækken én retning: Ned.

I sommeren 2011 tog Kim Olsson trænersædet for Serie 1-holdet, der hører til ved Rødovre Stadion. Han startede med at nulstille forventningerne fuldstændig:

Annonce

”Jeg kom til i sommers, efter man havde haft en gedigen nedtur. Jeg sagde til drengene, at der vil gå et år, før der sker noget nyt. Vi ville vinde 2 kampe, tabe 3, vinde 2, tabe 4, for vi har ikke det momentum, der skal til,” huskede han, da han tog en snak med Rødovre Lokal Nyt.

Målene er kommet igen. Resultaterne er dog begyndt allerede i starten af 2012 at gå BK Rødovres vej. Efter i efteråret at have scoret 14 gange i 13 kampe, har man i 4 kampe i år scoret 9 mål allerede.

”Det, der er sket henover vinteren, er, at vi har trænet hårdt, og nogle af de ting, vi har trænet, er begyndt at lykkes. Spillerne kan sagtens spille fodbold. Igennem vinteren vi har kæmpet og spillet jernhamrende hårdt,” forklarede Olsson.

Pokal-bump. 2012 har dog budt på nederlag, da Sundby i overtiden vandt midtugens pokalkamp. En kamp Kim Olsson oprindelig havde skudt langt ud af kalenderen:

”Det var en kamp, jeg gerne have set vores 2.hold spille, men de følte ikke, de var klar. Jeg ville gerne have undgået kampen, for vi er inde i en god stime. Vi stillede med en masse spillere, der er i yderkanten af førsteholdet. Jeg ville gerne se noget andet, end vi plejer,” fortalte han. Han håbede ikke nederlaget ville dræbe den gode stime, Rødovre er inde i. Weekendens sejr over Firkanten BK kunne tale for, at Rødovre i stedet bliver ved med at klatre op igennem tabellen. Kim Olsson maner dog de store armbevægelser i jorden:

”Jeg tror på, at vi stadig vil gå hen og tabe nogle kampe. Vi er ikke stærke nok mentalt, og vores trup er ikke bred nok til at kunne køre igennem sådan en turnering. Kunne vi blive mellem nr. 6 og op af, så har vi gjort det rigtig godt. Det er måske en beskeden målsætning, men vi er nød til at være realistiske,” sagde træneren for holdet, der i weekenden indtog netop 6. pladsen.

Ikke oprykning. For nu er tidligere tiders målsætning om oprykning pakket langt væk. I stedet har den langsigtede målsætning bredt sig fra succes i tabellen til personlig succes for spillerne, når det gælder det langsigtede mål:

”Man kan spørge, hvad er målet? Målet er også at skabe gode spillere. Det ville da være dejligt at rykke op. Det kræver spillere med en større know-how. Kan vi blande i top 5 næste år, så ser det spændende ud,” lød det afsluttende fra Kim Olsson.

Kommentarer

2 kommentarer om “Genopbygning i gang i BK Rødovre”

  1. Kasper Nielsen siger:

    Så var det heldigt Sundby kun stillede med 3 mand fra deres normale start 11’er så kampen kunne blive lige.

    Tak for kampen 🙂

  2. onehand siger:

    Det samme gjorde Rødovre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top