Annonce

Første spadestik til billige boliger
WEB_spade.jpg
Borgmester Erik Nielsen (tv), formand for Boligselskabet AKB, Klaus Bentsen, og byggedirektør i KAB, Rolf Andersson (th) Foto: Red.
bolig De første spadestik til 72 nye familieboliger blev i fredags taget i Islev.

Der har været talt meget om Danmarksgrunden og blevet spekuleret i, hvad der mon ville ske med det store areal på Islevbrovej. Alle spekulationerne og gisninger om, hvad fremtiden vil byde på, kan nu manes i jorden.
Boligselskabet AKB opfører 72 nye familieboliger på grunden og i fredags tog borgmester Erik Nielsen, formand for Boligselskabet AKB, Klaus Bentsen, og byggedirektør i KAB, Rolf Andersson, de første spadestik til de kommende boliger.

Billige boliger
De 72 kommende familieboliger kommer på mange området til at skille sig ud fra mængden. Boligerne er såkaldte AlmenBolig+, hvilket er en helt ny type almen bolig KAB har udviklet med henblik på at opnå lavere husleje end i traditionelt nybyggeri.
Borgmester Erik Nielsen kaldte byggeriet for spændende, da han i fredags gav det kommende projekt et par bevingede ord med på vejen.
“Der skal bygges i lidt af et smørhul og jeg glæder mig til at se resultatet. Det er en ny og spændende boform. Det er enkelt og rationelt og en gave til os og fremtiden,” sagde han bl.a. i talen.
Byggeriet forventes færdigt i foråret 2013.

Annonce
Kommentarer

1 kommentar om “Første spadestik til billige boliger”

  1. Linda Winther siger:

    Interessant med mere liv i Islev mht. nye boliger, gad vist om det er noget der kunne smitte lidt af på lokalsamfundet i form af større indkøbsmuligheder omkring Islev Torv, hvor den eneste dagligdags butik der findes er en Fakta. Ønsket om et større udvalg er stort fra brugere af Islev Torv og alle os der bor i området.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top