Annonce

Forløsning i Avarta
Avarta-Hvidovre_12_090412_BP.jpg
Foto: Brian poulsen
Fodbold Efter 2-0-sejren over Birkerød var det en begejstret Christian Grønbæk, der overfor Rødovre Lokal Nyt afslørede forløsning i Avarta-lejren. Der var også ros til kølige målscorere, samt et kig frem mod kampen på mandag mod Hvidovre.

Det var en glad Christian Grønbæk, der efter kampen mod Birkerød fik en sludder med Rødovre Lokal Nyt om kampen.

Grønbæk om holdets indsats:

Annonce

”Det var en god holdindsats. Det var en kamp, hvor der blev scoret sent. Vi gav ikke mange chancer væk. Vi står godt (på banen red.) i defensiven igen i dag. Vi mangler stadig lidt fremad. Vi scorer ikke så mange mål, som vi plejer. Det var fornøjelse at se, da vi havde scoret, så kom der noget rigtig godt spil.”

Grønbæk om Morten ”Mojo” Johansens comeback:

”Det er som om, at da vi skifter ”Mojo” ind med 25 minutter igen, så er det med til at give et ekstra gear fremadrettet. ”

Grønbæk om Saban Özgodans mål:

”Vi angriber, og den(bolden red.) kommer ud i højre side, og så bliver den lagt skråt tilbage i feltet. Så lægger han den bare ind med en inderside. Det var sådan en, som mange vil sparke over, men der var ingen problemer. Han sparkede den bare ind. Så var der jubel! Det var et forløsningens mål.”

Grønbæk om Haydar Saids mål:

”Der sker det, at han ligger lidt inde over midten, da der kommer en lang bold. Han står med Morten Seifert og to Birkerød-spillere. De tror, den bliver spillet op på Morten. Det gør den også, men den ender i bagrummet(bag ved alle fire spillere red.), og så løber han simpelthen fra dem. Da målmanden kommer ud, dribler Haydar forbi målmanden. Det var et rigtig dejligt mål, og det var rigtig roligt. Mange spillere var blevet bange for keeperen og havde skudt første gang. Der beholdte han roen.”

Grønbæk om forsvarets to første kampe:

”Vi holder altså nullet for anden gang i træk. Det er klasse. Det, der fungerer så godt i det forsvar, er, at de spillere, der er dernede, formår at være koncentrerede. Både Jesper og Jesper(Kristoffersen og Myhrmann red.) er rutinerede spillere, der snakker. Det forplanter sig til Henrik (Voldquardsen red.) og (Casper) Windfeld, der er smadderdygtige mand-mod-mand. De arbejder sammen som bagkæde, og når de gør det, så er de svære at have med at gøre.”

Grønbæk om dagens, i momenter, velfungerende offensiv:

”Jeg tror ikke, at det er en engangsoplevelse. Der er ingen tvivl, om at det fungerer lige nu. Men det er måske lidt forkælet (at blive vant til det red.), fordi vi skal stadig arbejde det sammen. Når der kommer mange nye spillere, så er det vanskeligt at opnå den forståelse for hinanden. Det tager altså noget tid. Jeg vil sige, at man skal være tålmodig og nyde de glimt, der kommer. Og så glæde sig til fremtiden…”

Grønbæk om de andre bundholds pointtab:

”Vi er slet ikke interesserede i, hvordan det går de andre. Vi er meget mere interesserede i, hvordan det går holdet, og den indsats vi laver. Vi glæder os ikke, fordi de andre taber. Vi glæder os, fordi vi vinder. Der er ingen, der laver tingene for os. Vi skal selv ordne det.”

Grønbæk om kampen mod Hvidovre på mandag:

”Jeg tror, det bliver en spændende kamp. Vi skal møde nr. 1. Den respekt skal vi have. Vi skal arbejde og stå godt på banen. Og så skal vi prøve at komme af sted og spille, når Hvidovre ikke kommer med tilbage i banen. Det bliver en seværdig fodboldkamp og et godt lokalbrag.”

Avarta møder rækkens nr. 1, Hvidovre IF, på mandag kl. 13:00.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top