Annonce

Forhekset pokaltitel røg til Ålborg
el-hockey.jpg
Orient Red Bulls hold med DM-titlen. Foto: Privat
El-Hockey Endnu engang måtte Orient Red Bulls se pokaltitlen forsvinde mellem hænderne på dem, da de i weekenden i Rødovre Hallen deltog i SuperCup.

Orient Red Bulls har mange gange forsøgt, og været tæt på, at vinde SuperCup, der er El-Hockeyens pokalturnering. Der hviler dog stadig en forbandelse over titlen som pokalvindere, der ikke vil til Rødovre.

I weekenden forsøgte Orient Red Bulls endnu engang at hente pokalen til kommunen, og det gik da også den rigtige vej det meste af weekenden. Da to hold skulle dyste om pokalen i finalen, stod Orient Red Bulls overfor de evige rivaler fra Aalborg.

Annonce

En tæt finale blev afgjort, da Kim Jacobsen fra Aalborg sendte bolden i Red Bulls’ net. Selvom Orient Red Bulls belejrede Aalborg-målet resten af kampen, ville bolden ikke ind, og dermed måtte Rødovre-klubben igen ”nøjes” med det danske mesterskab.

En forbandelse. Efter kampen luftede en ærgerlig Lasse Thomsen frustrationerne overfor Rødovre Lokal Nyt:

”Det er en forbandelse,” lød det, inden han fortsatte med at forklare, hvorfor kampen endte, som den endte:

”Jeg vil sige, at spillemæssigt er vi overlegent. Jeg føler stadig, vi er bedre end de andre. Det har vi bevist med Danmarksmesterskabet. Jeg synes også, vi er det bedste hold til det her stævne. Aalborg spiller en anden slags hockey. Så kan man synes, at det er pænt eller ej. De vinder på det,” konkluderede han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top