Annonce

Forårets første nederlag til Avarta
avarta-b1908_27_220412_BP.jpg
Avarta tabte forårets første kamp, da B1908 kunne tage hjem med en 1-0 sejr. Foto: Brian Poulsen
Fodbold Avarta fik søndag forårssæsonens første nederlag efter fem kampe, da udeholdet fra B 1908 kunne tage fra Espelunden Stadion med en sejr på 0-1 efter en jævnt kedelig kamp, der bar præg af hårdt fysisk spil. Avarta indtager nu 12. pladsen og er ét point over stregen.

Avarta – B 1908 0-1 (0-1)
0-1 Brian Hasseriis(´34)
Tilskuere: 393

Avartas startopstilling (4-5-1):
Rasmus Pryts – Casper Windfeld, Jesper Kristoffersen, Erkan Aslan, Henrik Volquardsen – Jesper Larsen, Michael Ø. Poulsen (’62 Casper Johansen), Saban Özdogan, Morten Johansen, Danni Jensen (’71 Alexander Lazerevic) – Morten Seifert Beirrings

Annonce

Avarta måtte hjemme i Espelunden søndag indkassere det første nederlag i forårssæsonen. Holdet tabte med 0-1 til B 1908, og kampen vil bestemt ikke gå over historien. Dertil var spillet alt for upoleret og med mange hårde nærkampsdueller.

Allerede fra kampens indledning gik begge hold med på den fysisk del, og den første chance tilfaldt Erkan Aslan efter godt 10 minutters spil. Han headede dog bolden lige over målet.

Kort efter var det Morten Seifert Bierrings, der kanonerede bolden klods over overlæggeren efter en fiks hælaflevering fra Jesper Larsen. Avarta havde et lille overtag i kampens første fase.

Spillet fortsatte herefter på midten, og den første gode afslutning til udeholdet kom, da bolden ramte overlæggeren for herefter at rode rundt omkring mållinien. Til sidst kunne Avarta-forsvaret ekspedere bolden ud af feltet.

Omkring den halve time opstod gode chancer til først Morten Seifert Bierrings, der med hovedet sendte bolden over målet. Kort efter fandt Saban Özdogan en fri Jesper Larsen, der fik sendt en hård afslutning af sted mod B 1908s målmand. Men stillingen blev ved 0-0.

Efter 34 minutters spil bragte B 1908 sig på 0-1 ved Brian Hasseriis. Han udnyttede et godt indlæg ved at heade bolden op i det lange hjørne uden chance for Avarta-målmand Rasmus Pryts. Samme spiller var millimeter fra at øge føringen minuttet efter, men han sendte bolden forbi den fjerneste stolpe fra helt fri position.

Jesper Larsen og Casper Windfeld modtog begge et gult kort, inden Morten Seifert Bierrings sluttede første halvleg af med at sende bolden på trekantssammenføjningen på et frispark. Flot sparket af sidste uges tremåls-scorer fra udekampen mod Vanløse.

Det fysiske spil fortsatte
I begyndelsen af anden halvleg var Avartas forsvar ved at kokse og frispillede en modstander, men målmanden kom godt ud. Ellers fortsatte de sidste 45 minutter, hvor de første 45 minutter slap. Masser af hårde dueller med periodevis helt unødvendige frispark til følge.

Jesper Larsen var en af Avartas bedste i dagens kamp, og han var lige ved at komme helt igennem i modstanderens felt efter et kvarters spil, men han blev stoppet til frustration for de trofaste Avarta-tilhængere.

Danni Jensen var mand for flere gode raids op langs højrekanten, men han blev gentagne gange fysisk sat ud af spillet af sine modstandere.

Henrik Volquardsen fandt med et flot indlæg debutanten Alexander Lazerevic, der fik afsluttet med hovedet. Bolden gik igen ikke Avartas vej, og der resterede kun godt 20 minutter af kampen.

Med små ti minutter tilbage burde B 1908 have lukket og slukket, da en spiller stod helt fri ved bageste stolpe og blot skulle prikke den over stregen. Målmanden var chanceløs i situationen, men B 1908-spilleren formåede overraskende at sende bolden i sidenettet.

Avarta forsøgte sig frem ad banen i kampens slutfase, men holdet var ikke nærgående nok i forhold til første halvleg, hvor der var lidt bedre angrebskombinationer fra hjemmeholdets støvler.

Saban Özdogan havde et par muligheder sidst i opgøret, men heldet var ikke med Avarta denne eftermiddag. Dommeren fløjtede kampen af i tillægstidens femte minut, og B 1908 kunne drage hjem med en smal 0-1-sejr.

Kampen var præget af hårde nærkampe og ufine episoder, som ødelagde muligheden for flot og poleret fodboldspil. Avarta havde dog sine chancer for udligning, men vinden blæste ikke hjemmeholdets vej, og de fremkommende grå skyer over Espelunden til sidst i kampen var meget rammende for fodboldforestillingen denne søndag.

Avarta ligger efter nederlaget til B 1908 på 12. pladsen i 2. division øst – ét point over B 93 i nedrykningsfeltet.

Kommentarer

2 kommentarer om “Forårets første nederlag til Avarta”

  1. PEER RYGÅRD NIELSEN siger:

    Har fulgt forbold i Rødovre i mere end 50 år. Den gang var Boldklubben Rødovre en gang i toppen af den næstbedste række. Da var Avarta nystartet fra Espelunden. Hvor står vi så i dag? Hvor er boldklubben Rødovre og Avarta står til nedrykning fra divisions fodbold. Kom så i gang og kom fremad
    og op ad. Hvidovre er nu igen på vej op. Nu må Rødovre vise flaget igen!! Vi er stadig nogle der følger Jer. Hvad bleve der forresten af pige fodbold??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top