Annonce

Find et nyt kæledyr i påskeferien
WEB_dyreinternatet02_040611.jpg
Der er dyr til enhver families temperament i Dyreinternatet, der holder påskeåbent. Foto: Arkiv
nyt kæledyr Det kan godt være, at du ikke lige møder påskeharen, men så kan du til gengæld finde stort set alle andre dyr, som du kunne tænke dig at tage med hjem. Dyreinternatet holder påskeåbent.

Mens alle andre lukker ned for påsken, holder Danmarks største internat, Dyreværnet i Rødovre ekstraordinært åbent i alle påskedagene.
“Søger man ny hund eller kat, marsvin, kanin eller et andet smådyr, kan man med fordel besøge det veldrevne internat, se alle dyrene og samtidig støtte en god sag,” opfordrer de mange frivillige, som hver dag lever efter mottoet, at ingen dyr behøver at blive aflivet. 
Logrende haler, miavende misser og møflende marsvin er der nemlig altid behov for, og i Dyreinternatet på Islevdalvej bor de side om side indtil de finder en ny familie, eller rettere indtil en ny familie finder dem.
Dyreværnet formidler nemlig alle former for familiedyr, fra kaniner til kanariefugle videre til danske familier, der gerne vil give dyrene et varigt hjem. På den måde passer den ekstraordinære åbningstid godt ind i påskens budskab om genopstandelse og næstekærlighed.

Nye muligheder
“En del af Dyreværnets nye strategi er at holde åbent på Internatet på de tidspunkter, hvor folk har mulighed for at komme og se vores dyr. Og her mener vi, at påsken er oplagt. Mange vordende dyreejere går foråret i møde med overvejelser om at anskaffe sig et nyt familiemedlem, og samtidig støtte en god sag. Begge dele har man mulighed for, når man anskaffer sig et dyr gennem Dyreværnet,” siger Signe Sehested Lund, direktør for Dyreværnet.
Dyreværnet, som blev stiftet i 1898, er en af verdens ældste dyreværnsforeninger. Foreningen skaffer hvert år nye hjem til ca. 1.500 dyr, der ellers ikke havde haft en fremtid. Foreningen har Danmarks største Internat, som har til huse på Islevdalvej i Rødovre.
Når man anskaffer sig et dyr gennem foreningen, er man med til at støtte op om foreningens arbejde. 
Dyreværnet er Danmarks ældste dyreværnsforening. Foreningen, der blev stiftet i 1898, arbejder ud fra en no kill politik, hvor alt sættes ind på at redde ethvert dyr fra aflivning.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top