Annonce

Femte semifinale en realitet
RFC_herrer_14_030312_BP.jpg
Foto: Arkiv
Floorball Det blev til nederlag i begge af weekendens kampe for RFC. Søndagens fjerde semifinale endte med et 7-3 nederlag i en kamp, hvor Rødovre i trejde periode var foran.

Frederikshavn Bulldogs – Rødovre FC: 7-3(0-0, 2-1, 5-2)

0-1 Oscar Eklund SH

Annonce

1-1 Kim Høst(Bergren) PP

2-1 Michael Bergren PP

2-2 Jakob Andersen

2-3 Mikkel Gotfredsen(Eklund)

3-3 Alex Jensen(Højholdt)

4-3 Danni Pedersen(Bergren) PP

5-3 Kim Høst(Jensen)

6-3 Ronni Graugaard EN

7-3 Alex Jensen EN

Fjerde semifinale åbnede som den tredje med to forsigtige hold, der i høj grad ville undgå at komme bagud først. Derfor kom de første chancer ved frislag og kontraløb. Her var Jannik Trolle, der var tilbage efter en skade, bl.a. farlig.

Selvom Rødovre i periode havde mest kontrol over kampen, blev det alligevel Frederikshavn Bulldogs, der fik de største chancer mod slutningen af første periode. Rødovres keeper Mike Trolle måtte flere gange hente flotte redninger frem bl.a. i en situation, hvor Bulldogs fik 3 skud i træk, uden at bolden kom forbi RFC-keeperen.

En misforståelse mellem Oscar Eklund og Marko Krogsgaard gav i de sidste minutter en halv friløbet til Jan Bergren, der også blev pillet af Trolle, der leverede magi i målet, og derfor kunne begge hold gå målløse til anden periode.

Det blev i høj grad samme melodi det meste af anden periode, hvor kampen foregik mere i hovederne og på taktikbrættet end på bladet af staven. Et enkelt Rødovre-powerplay blev ikke omsat til mål.

Mod slutningen af periode kom der lidt ild i kampen. Først fik Jakob Andersen en udvisning for et frustrationsudbrud over dommerkendelse. Undertalssituationen gik godt for Rødovre, og ved et frislag er Frederikshavn uopmærksomme på at forsvare eget mål, og det udnyttede Oscar Eklund til at bringe gæsterne i front.

Blot 10 sekunder senere fik jyderne dog valuta for deres overtal, da tilbagevendt Michael Bergren fandt Kim Høst ved bagerste pind. Det var Bergrens første skift i kampen.

Herefter skiftede dommerne linje. Nu var det slut med det hårde, fysiske spil, og tacklinger, der før havde givet frislag resulterede nu i 2 minutters udvisning. Første offer var Oscar Eklund, og i det powerplay tog Michael Bergren tingene i egne hænder, da Martin Erichsen tabte bolden på egen halvdel. Resolut udnyttede Bergren den fejl, og scorede i sit andet skift i kampen.

Derefter måtte Nicklas Højholt ud og sidde, i hvad der lignede en kompensationsudvisning, inden Carsten Bjerregaard meget uforstående blev sendt til 2 minutters afkøling 10 sekunder senere, inden begge hold blev sendt til pause.

Tredje periode åbnede med 4 mod 4 og her var Rødovre skarpest, da Jakob Andersen bragte balance i regnskabet. Da begge hold igen var fuldtallige, var det Rødovre, der lagde det første pres. Her endte returen efter et Eklund-skud hos Mikkel Gotfredsen, der smed bolden i nettet.

Pludselig var Rødovre foran, og Frederikshavn i kontrol med spillet. Her havde Rødovre godt styr på nordjyderne. Bl.a. havde Michael Mathiasen et skud, der ramte overlæggeren.

Efter et par gode Rødovre-chancer var det pludselig Alex Jensen, der dukkede op som en trold af en æske og udlignede til 3-3.

Kampen blev herefter helt lige. En udvisning til Emil Kristensen blev afgørende, da et stærkt Bulldogs-powerplay endte hos Danni Pedersen, der scorede fra distancen og bragte jyderne foran igen.

Rødovre måtte lægge pres på og åbne op nede bagved. Efter et skud på mål, kastede Bulldogs-keeperen Anders Kjær en lang bold op til Kim Høst og Alex Jensen, der spillede 1-2 og udplacerede Mike Trolle og scorede til 5-3.

Herefter tog dommerne igen teten, med først en dobbelt udvisning til Oscar Eklund og Michael Bergren og derefter til et straffeslag og udvisning på Martin Erichsen til stor frustration for Rødovre.

I undertal tog Rødovre keeper Mike Trolle ud, hvilket Frederikshavn udnyttede og afgjorde kampen med scoringen til 6-3 fra egen halvdel.

Med frustrationerne ude på tøjet blev kampens slutning præget af lidt tumult, hvor Oscar Eklund kæmpede med temperamentet for at undgå et rødt kort og en karantænedag. Rødovre-træner Kasper Sindt gik planken ud og trak keeperen konsekvent gennem slutningen, og det gav plads til endnu et mål i tomt net.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top