Annonce

facekommissionen!
WEB_chrumme-vin.jpg
Foto: Sille
chrumme Det har taget 10 (TI) år at skrive afhandlingen om, HVAD der skete dengang i Farum.

Og hvad man skulle gøre for at undgå, noget af det samme sker igen. Det kunne man så skrive 12.546 sider om og det kostede 58 millioner kroner. Da min mor, som læser den klumme kun kan forholde sig for prisen på en liter mælk, så er det altså 11,6 mio mælk – købt i Fakta….eller 5.295.803 liter hvis du er doven og køber den på tanken.
Jeg synes det var så lang tid siden at der var sket noget i Farum, så jeg sad lige og tænkte efter. Hvem fanden er Brixtofte….var det ikke ham med Melodi Grand Prixet og “Video Video”. Altså, det skulle ikke tage mig  5 minutter og en flad 20’er at afgøre, at JA den sang var noget lort. Men hvorfor skulle Folketinget blande sig i det. Hvis Folketinget blander sig i smag, hvorfor er der så ingen der har købt et jakkesæt til Villy Søvnig som rent faktisk PASSER? Og måske i flere farver så vi kan se at han har mere end EET jakkesæt?
Men der var jo også den ANDEN Brixtofte. Ham Bykongen med hang til rødvin og ferierejser til pensionister.  Nå, ja det må være DEN Brixtofte de har undersøgt. Men skulle DET tage 10 år, 12.546 goder A4 sider og koste 58 millioner at finde ud af, at det var lige lovlige friske beslutninger Brixtofte tog i Bourgognens røde skær? Tror da nok der sidder et brasiliansk flyve-egern i Amazonas og tænker: “Hvad fanden har JEG gjort Farumkommissionen siden de skulle rydde MIN regnskov for at printe deres lort?!”
Konklusionen, efter 10 års hårdt (og velbetalt) arbejde af fagfolk og advokater, er:” Vi skal kigge på, om vi kan lave reg- lerne om, så det er nemmere at suspendere en borgmester!”  10 år, 58 millioner og 12.546 sider. Den kunne min 11 årige datter havde nået frem til mens hun spillede wordfeu og så Disneysjov SAMTIDIG. Vores egen Sherif- minister for Rødovre, er ikke meget for at udtale sig om, at hans forgænger i Socialdemokratiet, måske nok lige havde givet den vældig med gas ifm proportioner i HVOR dybt man skulle grave. Han udtaler blot at det er vigtig at komme til bunds i sagen.
 Skulle vi ikke lige til at holde lidt igen med alle de der undersøgelser. Den sidste jeg hørte om var, at man havde undersøgt at langt de fleste unge på kontanthjælp, havde klaret sig dårligt i Folkeskolen…hvad bliver det næste? Skider hunde?
Jeg tror sgu at den lille dreng fra H.C. Andersens’ “Kejserens nye klæder” har levet totalt forgæves.
Se nu bare at få løst den der finanskrise og få dømt den spade der snød mig for 979,- kroner på internettet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top