Annonce

Et af ligaens bedste forsvar
Fodbold Avarta træner Christian Grønbæk havde ros til sin bagkæde efter den, som det første hold i 2. division, formåede at holde topholdet Hvidovre IF fra mål.

Det var en stolt Avarta-træner, der efter kampen varmede sig ved tanken om, at Hvidovre for første gang i år gik fra banen uden at score.

Grønbæk om hvorfor Hvidovre ikke kom til scoring:

Annonce

”Det lykkedes, fordi drengene arbejder videre med det defensive arbejde, vi har haft de sidste to kampe. Jo mere man spiller sammen, jo mere sammenspillet bliver man. Det er fordi, de arbejder med det, og de lytter.”

Grønbæk om, hvorvidt Avarta har et af ligaens bedste forsvar:

”Ja, lige i øjeblikket har vi.”

Grønbæk om hierarkiet i midtforsvaret:

”Vi er i den situation, at vi har 5 super gode forsvarsspillere – vi har faktisk flere, for Danni (Jensen red.) kan også spille back og Henrik (Voldquardsen red.) center -, så det vil træningen vise.”

Grønbæk om selvtilliden tanket ovenpå Hvidovre-kampen:

”De har ikke forladt banen uden at score endnu. Det giver en ballast og lidt ro på. Det projekt vi har med at spille 2. division efter sommerferien, det går den rigtige vej.”

Grønbæk om Saban Özgodans skade:

”Holdet viser stor klasse. Saban (Özgodan red.) måtte stoppe under opvarmningen, men så er der bare nogle andre, der spiller i stedet for ham og gør det godt. Det er intet alvorligt. Han spiller igen næste weekend.”

Grønbæk om at have Morten Johansen og Jesper Larsen tilbage i klubben:

”Det er vigtigt. Der er der ingen tvivl om. (De kan give) ro i spillet. De ved, hvordan man spiller fodboldkampe. Man skal ikke lære dem noget. De har været skadet, og nogle andre har gjort det godt. Det er et rent plus med lidt konkurrence. ”

Kommentarer

1 kommentar om “Et af ligaens bedste forsvar”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top