Annonce

Endelig guld – U20 gjorde det
ishockey RSIK har haft et af de mest pauvre DM-sæsoner i det sidste årti, men i sidste forsøg sikrede klubbens U20 medaljer af de mest ædle slags.

Ved U20 DM deltager landets fire bedste mandskaber, som i denne sæson var værterne fra Frederikshavn, Herning, Hvidovre og Rødovre. En særdeles stærk kvartet med flere stærke spillere på alle holdene. Alligevel var det en selvsikker træner, Brian Madsen, som rnn.dk fangede i bussen hjem fra Frederikshavn.
”Jeg tvivlede ikke på, at vi ville vinde det her DM. De her drenge har en eller anden evne til at træde et step op, end når det bare er en almindelig kamp.”

”Desuden har vi tabt et par kampe til dem alle i løbet af sæsonen, og det har nok lullet vores modstandere lidt i søvn, for de har ikke mødt os i stærkeste opstilling endnu. Når vi så kommer i stærkeste, og drengene forstår at skrue sig en tand op og vise den offervilje, som der skal til, er vi svære at slå,” mener Brian Masen, som i august måned langt fra så ud til at have et hold, der ville være de kommende DM-vindere. Men hvad gør han og assistenttræner Arne Schultz egentlig?
”Det her udspringer af hårdt arbejde fra maj måned. Arne og jeg forsøger at køre en konsekvens linje med hård træning. Desuden forsøger vi hele tiden noget nyt at lære.”
”I løbet af et grundspil spiller vi jo ikke nødvendigvis for at vinde, men forsøger i stedet at spille bredt. Det er min filosofi, at hvis man skal have mange spillere til at præstere, når det bliver DM, skal de have haft meget istid i løbet af sæsonen,” siger Brian Madsen og grinder, da han bliver spurgt, om han ikke snart er ved at være træt af at vinde guld.
”Det bliver man aldrig træt af,” lyder fra Lillebæltsbroen, mens stemningen tydeligvis er høj i baggrunden.

Annonce

1)      Rødovre
2)      Frederikshavn
3)      Herning
4)      Hvidovre

Topscorer for DM-turneringen blev Mathias Bau Hansen fra Rødovre med otte point (4+4).

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top