Annonce

Du bestemmer Rødovres fremtid
roedovre-kommune_03_260312_BP.jpg
Skal der være en økologisk landsby for foden af Kaffetårnet og hvad skal der rejse sig fra asken efter højhussprængningen i Kærene? Det er bare nogle af de vigtige spørgsmål, som Rødovre Kommune på tirsdag stiller alle borgere i Rødovre.

Aldrig har et cafébesøg været så vigtigt som tirsdag aften. Her inviterer Rødovre Kommune alle borgere i hele Rødovre til at diskutere fremtiden for byen. Og selvom et cafébesøg på Rødovregaard kan lyde uforpligtende, er det ikke småting, der er på programmet. På cafédebatten skal forslaget til kommuneplanstrategien 2012 nemlig gennem borgernes tættekam, og der er rigeligt plads til inspirerende ændringer for Rødovre Nord, Bykernen, Irmagrunden, Rødovre Syd og erhvervskvarteret Islevdal, som er i fokus.

Mødet starter klokken 19 med en kort gennemgang af de arkitektforslag, som allerede er præmieret for deres idéer for fremtiden. Men der er ingen af arkitekterne, der skal bo her til den tid. Det skal borgerne, og derfor håber Rødovres borgmester, at rigtig mange vil give deres besyv med.

Annonce

”Rødovre står ved en skillevej. Vi har i 60 år været en populær forstad til København, og hvis vi skal fortsætte med at kunne tiltrække og fastholde borgere kræver det, at vi får den helt rigtige sammensætning af boliger, erhverv og rekreative områder. Derfor har vi brug for borgernes idéer og kritik,” siger Erik Nielsen(A).

Hvis man glipper cafémødet på tirsdag om den nye Kommuneplanstrategi, kan man sagtens nå at give sit besyv med alligevel.

Man kan enten skrive et godt gammeldags brev til Kommunalbestyrelsen på adressen Rådhuset, Rødovre Parkvej 150, 2610 Rødovre. Eller man kan sende en mail til rk@rk.dk med emnet ”Kommuneplanstrategi 2012”.

Forslagene skal være Rødovre Kommune i hænde senest d. 2/5.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top