Annonce

Chancefattig forårspremiere
avarta-herlev18_231011_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Det var to bundhold, der ikke havde lyst til at lukke mål ind, der mødtes, da Avarta og B93 tog hul på forårssæsonen. Og begge mandskaber lykkedes med missionen. En stor chance til hvert hold blev brændt og kampen endte 0-0.

Avarta – B93: 0-0(0-0)                                      

Tilskuertal: 399

Annonce

Avartas startopstilling(4-5-1): Rasmus Pryts – Henrik Voldquardsen, Jesper Myhrmann, Jesper Kristoffersen, Casper Windfeld – Takanori ”Taka” Nishimoto(´60 Haydar Said), Saban Özgodan, Casper Johansen, Michael Ø. Poulsen(´30 Morten Asmussen), Sebastian Nielsen(’71 Danni Jensen) – Morten Seifert Bierrings

I kolde, men forårsgrønne, omgivelser tog Avarta på hjemmebane hul på forårssæsonen. Modstanderen var holdet fra den anden side af nedrykningsstregen B93, der før kampen blot var et point foran Avarta.

Hjemmeholdet var fra kampens start på en mission: Det gjaldt om at forsvare eget mål, og skulle man risikere at komme i boldbesiddelse, gjaldt det om hurtigst muligt at komme til en scoringschance.

I de første minutter skabte det plads til et skud fra distancen af Morten Seifert Bierrings og en tværpasning til ”Taka”, der dog efterlod et sløvt forhåndsindtryk af sin afslutningsevner.

I kontrol på midten. På midten boltrede Casper Johansen sig til gengæld. Med skader til Jesper Larsen og Morten ”Mojo” Johansen var der blevet plads til Avarta-talentet, der fra kampens start vandt flere af sine fysiske dueller og fik fordelt spillet flot for Avarta. Han fik også skudt mod mål, men hans halvflugter blev lidt slap.

Sebastian Nielsen, der startede på venstre fløj, prøvede flere gange at sende det lidt tunge B93-forsvar på hælene med dybdeløb, men timingen mellem løb og aflevering blev aldrig rigtig god.

Efter at være blevet taget lidt på sengen i de første minutter skubbede B93 efterfølgende spillet frem mod Avartas mål. De fik forsøgt et par gange fra distancen, men kampens første kvalificerede målchance lod vente på sig.

Ufrivillig udskiftning. Efter en halv time måtte hjemmeholdet sige farvel til Michael Ø. Poulsen, der blev erstattet af Morten ”Padden” Asmussen. Det betød lidt mindre fysik, men mere fart i spillet fra Avartas midtbane.

Det sidste kvarter af første halvleg brugte de to hold flere kræfter på at forhindre modstanderens angreb end selv at angribe, og derfor kunne holdene gå til pause med 0-0 uden at have kreeret bare én stor chance .

Anden halvleg fortsatte med høje bolde og sikkert spil. På et af mange kontrastød fik ”Taka” fundet Morten Seifert med et indlæg, men anførerens afslutning gik forbi mål.

Samme recept blev også brugt i den anden ende. Her var det Bassel Jradi, der fik serveret et indlæg i feltet, men efter en flot tæmning blev han tacklet af et velspillende Avarta-midtforsvar, inden han kunne afslutte.

Endnu en debutant. Efter en times spil havde Christian Grønbæk set nok af sin japanske fløj ”Taka” og erstattede ham med en anden nyerhvervelse: Haydar Said. Said tilføjede endnu mere fart til Avarta-spillet og gav også prøver på sine evner med bolden. Said fik også sammen med Morten Asmussen kombineret sig forbi B93-forsvaret et par gange over kanterne, men indlæggene var for dårlige.

B93 skabte kampens første store mulighed, da de efter gennembrud på højre fløj, fik spillet to afleveringer på tværs af målfeltet, til en helt fri og fremstormende Danny Mirabel. Fra 5 meters afstand måtte Avarta-keeper Rasmus Pryts hive en refleksredning af de helt store frem for at holde Avarta med i kampen.

Kort tid efter var det igen i B93’s højre side, der var fare på færde. Anfører Emil Dyre fik kæmpet sig igennem, men skød i sidenettet uden fare for Pryts.

Avartas store chance. Med 10 minutter igen var det så Avartas tur til at producere deres gode chance. Efter en dødbold og en Haydar Said-afslutning var Jesper Kristoffersen på akrobatisk vis tæt på at få skubbet bolden det sidste stykke over stregen, men B93-keeperen Jakob Thomsen efterlignede Pryts og hentede en fantastisk redning frem.

De sidste minutter lignede god gammel britisk ”kick-n-rush”-fodbold, hvor det meget simpelt gjaldt om at losse bolden så langt frem på banen som muligt og så jagte. Det bragte ikke flere chancer med sig, og efter 95 kolde og chancefattige minutter kunne dommeren fløjte for sidste gang, og spillerne kunne lunte ud af banen med et point hver.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top