Annonce

Champagnehockey for Jesper Jensen
jesper-jensen_MIF-Rogle_85_300112_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
ishockey Rødovredrengen Jesper Jensen rykkede i dag op i den bedste svenske række, Elitserien, med skåneklubben Rögle. Det er lidt af et eventyr for den 20-årige back, som ikke selv troede det muligt for en måned siden.

Rødovre Net Nyt fanger Jesper Jensen i omklædningsrummet i Örebro i fuldt udstyr, mens champagne og øl flyver rundt omkring ham, som han selv beskriver det.
Det er den direkte beskrivelse fra en ægte Rødovredreng, som netop har været med til en eventyragtig oprykning til Elitserien med Rögle.
”Vi troede slet ikke på noget for en måned siden, og var super tilfredse med at kvalificere os til kval-spillet. Men så hiver vi noget fantastisk hockey op af hatten og spiller det bedste hockey i løbet af hele sæsonen.”

Oprykningen blev sikret med en runde tilbage, da Rögle vandt med 4-1 ude over Örebro og har hele syv point ned til nummer tre Djurgården og Leksand med Mads Bødker, der skiftede fra netop Rögle til Leksand før sommerferien.
Men hvornår gik det egentlig op for Jensen, at han kunne være Elitspiller fra næste sæson?
”Egentlig først til dagens kamp, da vores mange medrejsende fans begyndte at juble, fordi Timrå havde vundet over Leksand, som var nok til at sikre vores oprykning.”
Men Rögle selv klarede skærene via sejren.
”Vi spillede en god og stabil kamp, men da vi fører 3-1 og Leksand har tabt, så var der bare fest i boksen og champagne-hockey,” siger Jesper Jensen, som ser frem til fredagens kamp mod storklubben Djurgården, der må ned i Allsvenskan.
“Det er hjemme i en udsolgt Lindab Arena, hvor jeg forventer hockey, hvor vi bare har det sjovt. Vi skal sørge for at alle vores fans, får en god gang hockey at se. Det er en kamp, hvor der nok skal prøves nogle af de tinge af, som man ikke ville lave normalt.”

Annonce

Nummer 1 og 2 rykker op i Elitserien, som er to pladser, der besættes af Timrå og Rögle. Dermed skal Jesper Jensen op mod en anden Rødovredreng Morten Madsen, som spiller for Modo.
”Det er virkelig flot af Rögle, og det skal blive virkelig sjovt at spille nærmere Danmark. Og selvfølgelig glæder jeg mig til at spille mod Jesper, for det er altid fedt, når det går godt for andre Rødovredrenge,” siger Morten Madsen.
”Jeg ser meget frem til at spille mod en anden Rødovredreng i Eliteserien. Det bliver sjovt,” slutter Jesper Jensen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top