Annonce

BRH vælter sig i medaljer
volleyball.jpg
Fra venstre: Maria Hjort, Nadia Friis Hansen, Jasmine Angelloz og Anita Ahranjani med guldmedaljerne om halsen Foto: Privat
Volleyball Brøndby-Rødovre-Holdsamarbejdet(BRH) hentede ved weekendens sjællandsmesterskaber fire gange ædelt metal.

Rødovrehallen var i 6 timer rammerne om 50 hold og 175 spillere, der kæmpede om medaljer KIDS-volley-sjællandsmesterskaberne. Hallen summede af begejstring og vilje til at styre bolden med baggerslag og smashe point hjem.

BRH hentede vanen tro deres andel af medaljerne. I klassen for spillere fra 6. og 7. klasse stillede BRH op med et hold bestående af piger fra 5. klasse. Alligevel gik pigerne, der kan ses på billedet hele vejen. Til trods for nogle tætte kampe blev med en statistik, der lød på 5 sejre i lige så mange forsøg.

Annonce

Holdet blev coachet af ungdomslandsholdsspiller Mira Abildgaard, der skulle opveje for de kun 8 måneders erfaring med KIDS-volley hos spillerne.

Også for de mere øvede spillere i kategorien ”Teen 2” var der guld til BRH. Victoria Frøidt, Caroline Nielsen og Sidse Andersen gav ikke et eneste sæt væk i deres vej til guldet.

Det blev også til sølv hos de drenge, der er nye i spillet. Jens Pedersen, Jasper Escala og Mathias Hartmann måtte nemlig ”tage til takke” med medaljer af den næstbedste karat i klassen ”Teen 1”.

Hos de mindste, hvor det er mere et kaste-gribe-spil, var der også sølv til BRH, på trods af en tilmelding af 31 hold ved stævnet i Gladsaxe.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top