Annonce

Avarta rykker over stregen
avarta-herlev18_231011_BP.jpg
Foto: Arkiv
Fodbold Scoringer fra Saban Özgodan og Haydar Said var nok til at hive Avarta over stregen, da Rasmus Pryts samtidig kunne holde buret rent, og resultaterne flaskede sig.

Birkerød – Avarta: 0-1(0-2)

0-1 Saban Özgodan(´78)

Annonce

0-2 Haydar Said (’88)

Avartas startopstilling(4-5-1): Rasmus Pryts – Henrik Voldquardsen, Jesper Kristoffersen, Jesper Myhrmann(’45 Danni Jensen), Casper Windfeld – Haydar Said, Michael Poulsen, Casper Johansen(’65 Morten “Mojo” Johansen), Saban Özgodan, “Taka”(’45 Sebastian Nielsen) – Morten Seifert

Det blev en næsten optimal påsketorsdag for Avarta. Efter at det længe lignede endnu et 0-0-opgør i Birkerød, scorede nyerhvervelsen Saban Özgodan med 12 minutter tilbage til 1-0 for Avarta. Med blot et par minutter igen blev den føring øget, da Haydar Said udnyttede en friløber til at score til 2-0 og sikrede sejren til Avarta. Dermed får holdet fra Espelunden nogle tiltrængte point til bundkampen i 2. division Øst.

Med sejren henter Avarta 3 point på Birkerød, men der stopper de gode nyheder ikke. I Helsingør spillede Elite 3000 og BSV uafgjort, og to af Avartas konkurrenter i bunden af rækken får derfor kun 1 point hver. Dermed henter Avarta 2 point på hver af de to hold.

På Østerbro spillede B93 imod BGA. Efter B93 hurtigt kom foran, kom BGA sensationelt igen og vandt 3-1. BGA har i de første 16 kampe blot hentet 2 point, men mere end fordoblede altså sin pointhøst med sæsonens første sejr. Dermed henter Avarta 3 point på B93.

I Vanløse bragte Casper Abildgaard, der spillede for Avarta i efteråret, Vanløse foran med 1-0, men gæsterne fra Svebølle kom med to scoringer i det sidste kvarter igen og vandt. Dermed henter Avarta 3 point på Vanløse.

Det betyder at den nye stilling i bunden af 2. division ser således ud:

9. Birkerød 17 kampe 22 point

10. Elite 3000 17 kampe 21 point

11. Avarta 17 kampe 21 point

12. Vanløse 17 kampe 20 point

——————————————

13. B93 17 kampe 19 point

14. BSV 17 kampe 18 point

15. BGA 17 kampe 5 point

Kommentarer

2 kommentarer om “Avarta rykker over stregen”

  1. Uffe Grooss siger:

    Flot drenge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top