Annonce

2 uofficielle EM-bronzemedaljer
Allan-Mads-og-Morten3.jpg
Fra venstre: Mads Fencker, Allan Olsen og Morten Altmann Foto: Privat
Taekwondo Allan Olsen og Mads Fencker hentede begge bronze ved det uofficielle EM, Belgien Open. Den tredje kæmper for Islev Taekwondo, Morten Altmann, fik en 10. plads.

Cirka 1400 deltagere fra 54 forskellige lande kæmpede i weekenden om medaljer, placeringer og ære ved Belgien Open, der betragtes som det uofficielle EM. Islev Taekwondo havde tre kæmpere med, og alle fik sat sit præg på stævnet.

Ingen af de tre kæmpere, Allan Olsen, Mads Fencker og Morten Altmann, var i nogle af de tekniske discipliner udenfor top 10. Allan Olsen, der er 5. dan, prøvede for første gang kræfter med den stærke gruppe ”master 1”. Det slap han særdeles godt fra, da han vandt bronze – et resultat han forståeligt var meget glad for.

Annonce

Mads Fencker, der netop er kommet med på det danske tekniklandshold, havde sit debutstævne i Belgien. Han er 1. dan og dystede, ligesom Morten Altmann, i en gruppe på 24 deltagere. Blandt dem var Fencker tredje bedst, og han hentede derfor også bronze. Morten Altmann måtte i samme gruppe ”nøjes” med en tiendeplads.

Danske kæmpere hentede i alt 5 medaljer med hjem, og to af dem kom altså fra Islev Taekwondo.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top