Annonce

Vilje banede vejen
RH_Herrer-sydlandsoerene_06_040312_BP.jpg
Rødovres herrer vandt over Team Sydhavsøerne efter en stærk start. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer slog Team Sydhavsøerne på ren viljestyrke i en tæt og hektisk kamp. Optil flere af Rødovre-spillerne spillede op til deres bedste, og der blev dermed tanket selvtillid forud for de afgørende kampe i bunden.

Rødovre Håndbold – Team Sydhavsøerne: 35-32(16-15)

Rødovres målscorer: Martin Rasmussen 10(3), Jacob Bønnelykke 7 Jonas Rikardo 7, Kristoffer Hansen 3, Nicklas Mittet 3, Lasse Johansen 2, Stian Kunnis 2, Lasse Teis Rasmussen 1.

Annonce

Udv: RH: 3 x 2 min, Syd: 0 x 2 min.

Det var et Rødovre med ild i øjnene, der tog imod Team Sydhavsøernes herrehold, da de besøgte Rødovre Stadionhal til et møde i herrernes 2. division. Gæsterne fik knap et ben til jorden i kampens indledning, hvor Thorkild Andersen gjorde comeback med to gode redninger til at starte med. Herefter kom Rødovre-offensiven med en uhyggelig fart.

Jacob Bønnelykke var ikke rar ved sin tidligere klub, da han med halv råstyrke, halv vilje tvang sig igennem til to mål. Martin Rasmussen startede også kampen som en tornado af skud og flotte indspil til stregen, hvor Jonas Rikardo var i sit es. Stregspilleren leverede både finurlige skud med skrue i, og kastede sig rundt i heroisk forsvarsspil.

Ubehageligt forsvar. Team Sydhavsøerne havde det indledningsvis ikke godt med Rødovres offensive forsvar, der i dagens udgave indeholdte 2 mandsopdækninger fra fløjene. Efter en del forkludrede angreb og en bunke skud på stolpen, sadlede de om, og gik i stedet mere på ydersiden af Rødovre-forsvaret, hvor fløjspillerne manglede.

Samtidig havde superstarten taget lidt på kræfterne hos Rødovre, der begyndte at lave tekniske fejl i angrebet, og derfor kunne Team Sydhavsøerne æde sig ind i kampen. De satte triumf på med en mandsopdækning af Martin Rasmussen, og kunne derfor gå til pause nede med kun ét mål efter midt i halvlegen at have været nede med 7 mål.

En sen udvisning til Jonas Rikardo betød endda, at Rødovre måtte kæmpe for hænge med i starten af anden halvleg. Det lykkedes, da Jacob Bønnelykke endnu engang som en bulldozer rev Sydhavsøernes forsvar ned.

Kunstner på stregen. Ingen af de to hold ville give sig, og det udviklede sig til en kamp på vilje og kræfter. Skytterne fra Team Sydhavsøerne fik Rødovre til at skifte keeper, mens Jonas Rikardo på stregen for Rødovre var en sand kunstner i akrobatiske måder at skubbe bolden i mål.

Keeperskiftet gav dog begrænset resultat, og Thorkild Andersen kom på mål igen, så han i de sidste afgørende minutter med et par super redninger kunne være med til at bringe Rødovre afgørende foran, i hvad der blev en hektisk afslutning.

På pletten. Efter en hel halvleg med mål på mål, var der pludselig gummiarme og tekniske fejl i bunkevis. Rødovre vandt kampen på bedste nerver, bl.a. fordi Martin Rasmussen leverede, når han på straffe og på frikast blev bedt om at smide bolden i kassen, og fordi Kristoffer Hansen til sidst med ren råstyrke rev sig igennem Team Sydhavsøernes ultraoffensive forsvar. Og Kristoffer Hansen var også mand bag sidste scoring til slutresultat 35-32.

Kommentarer

2 kommentarer om “Vilje banede vejen”

  1. Peter siger:

    Hvor ser man stillingen (og evt. resterende kampe) ??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top