Annonce

Venstre udnævner nyt æresmedlem
WEB_Venstre-Gen-2012_55.jpg
Hans Tvedskov blev udnævnt til æresmedlem på Venstres seneste generalforsamling. Foto: Peter Brøsted
politik Mette Engelbrecht Jensen fortsætter som formand for Venstre og Hans Tvedskov blev udnævnt til æresmedlem, da Venstre i Rødovre afholdt deres årlige ordinære generalforsamling.

Der var ingen kampvalg eller urafstemninger, da Venstre i forrige uge var samlet til deres ordinære generalforsamling. Der skulle godt nok vælges en formand, men valget foregik uden dramatik, da der ikke var opstillet nogen modkandidater til formand Mette Engelbrecht Jensen. Hun fortsætter derfor på posten.
“Jeg er meget glad for at fortsætte som formand for Venstre i Rødovre. Vi har haft en stor medlemsfremgang i 2011, og vi byder alle nye medlemmer velkommen. Vi håber at fortsætte vores fremgang i 2012, og arbejder målrettet for at blive flere Venstrefolk i byen,” udtalte hun efterfølgende.

Æresmedlem
På generalforsamlingen berettede gruppeformand Claus Gisselmann om et begivenhedsrigt 2011, hvor man bl.a. stod udenfor budgettet og så blev Hans Tvedskov udnævnt som æresmedlem.
Hans Tvedskov modtog hæderen med rosende ord og stående applaus.
“Hans har igennem sit 50. år lange medlemskab af Venstre været en aktiv del i, at holde Venstre i Rødovre i gang. Hans startede som aktiv Venstremand i VU, og har gennem tiden også været formand for Venstre i Rødovre,” slutter den genvalgte formand for Venstre, Mette Engelbrecht Jensen

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top