Annonce

Var målløs
MIF-Rogle_71_300112_BP.jpg
Jesper Jensen og Rögle er klar til kvalspillet i Sverige, der gælder en plads i Elitserien. Foto: Brian Poulsen/arkiv
Ishockey Rødovredrengen Jesper Jensen og Rögle er klar til oprykningsspillettil Elitserien efter et mindre mirakel på isen, da de vandt topkampen mod Oskarshamn med 7-0.

Kampene i den såkaldte ’forkvall’ betød, at tre ud af fire hold havde muligheden for at tage førstepladsen, der gav adgang til det svenske oprykningsspil. Malmö skulle ’bare’ vinde i Västerås, som var uden chance, så ville de stort set tage førstepladsen.

Men de var dog afhængige af resultatet mellem Rögle og Oskarshamn, som med sejre kunne tage førstepladsen, hvis altså Malmö tabte point. Eller… og så kommer vi til miraklet på isen, at det ene tophold tævede det andet tophold stort. Det gjorde Rögle med deres storsejr på 7-0 og tog dermed førstepladsen.
”Jeg var helt målløs, men det var vores fans ikke. De var helt oppe og øre,” siger Jesper Jensen, om den vilde ishockeyoplevelse. Han fortsætter om selve oprykningsspillet:
”Umiddelbart bliver det svært at rykke op, men hvis vi spiller, som vi gjorde mod Oskarshamn, så har vi helt sikkert en god chance. Men spændende bliver det, og alt kan jo ske i playoff.”
”Alle er hold er gode, så det er åbent. Skal der findes en favorit, må det være Djurgården, som har et godt hold og så skulle de have en fantastisk stemning på hjemmebane. Den kamp glæder jeg mig ekstra meget til,” siger Jesper Jensen fra Ängelholm.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top