Annonce

Uvis fremtid
Badminton Rødovre Badminton har udspillet sin chance for overlevelse i 3. division efter år plaget af skader. Fremtiden for seniorbadmintonen i Rødovre er uvis.

Det var en selvironisk, men afklaret træner Jens Kristian Leth, der dagen efter kampen mod KBK snakkede med Rødovre Lokal Nyt:

”Det gik ikke så godt. Jeg vil hellere have snakket med dig(Rnn.dk red.) efter en anden kamp,” grinede han efter 12-0-nederlaget til KBK.

Annonce

Skæbne afgjort. Det har været en hård sæson for Rødovre Badminton, og længe har man vidst, at livet i 3. division ender efter denne sæson:

”Det har været afgjort i noget tid. Vi kom over med 0 point efter grundspillet, så det var egentlig afgjort der, at det ville blive meget svært, hvis vi skulle blive.”

Skader. Sæsonen igennem har holdet kæmpet med at stille med det bedst mulige mandskab:

”Vi må indse, at vi kæmper utrolig meget med afbud og skader på pigesiden. I går mangler vi faktisk en pige på holdet. Derfor er vi bagud 2-0 fra start,” forklarede træneren og fortsatte:

”Vores bedste damesingle og første damedouble har været skadet hele sæsonen. Vores bedste mix-double og dame-double har problemer med knæet og har haft det hele sæsonen. Hun har fået det tjekket og er ude resten af sæsonen. Vores to bedste piger var ude af kampen, inden vi var begyndt. Det var hårdt, for vi kæmper lidt niveaumæssigt blandt reserverne.”

Symbolske point. Han har dog sat ring rundt om næste kamp mod Ringsted i kalenderen , da Ringsted, ligesom Rødovre, har 0 point.

”Vores chancer for at få point ligger i næste runde. Det er rent symbolsk, men vi vil gerne prøve at få en sejr,” sagde Leth, der endnu ikke ved, hvad status er på senior-badminton i Rødovre næste år.

”Der er problemer med spillermængden på seniorholdene. Jeg ved faktisk ikke, hvad planerne er for Rødovre Badminton næste sæson. Det ligger lidt hen i det uvisse,” sluttede han.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top