Annonce

Underholdning i topklasse
ida-xfactor.jpg
2,2 millioner seere så med, da Ida i fredags vandt musikkonkurrencen X-Factor på DR1. Den nybagte X-Factor har en helt unik stemme og på søndag folder hun talentet ud på Festpladsen i Rødovre Centrum. Oplev Ida på scenen kl. 11.00. I forbindelse med Rødovre Centrums 46-års fødselsdag kan man også opleve Rasmus Nøhr og komikerne Carsten Bang og Nikolaj Stokholm. Se hvornår på Rødovre Centrums hjemmeside. Foto: Presse
underholdning Rødovre Centrum har for vane at dele gaver ud, når de har fødselsdag og i år er in- gen undtagelse. Den musikalske fødselsdagspakke indeholder bl.a. Brdr. Olsen og den dugfriske X-Factor vinder Ida.

Rødovre Centrum fylder 46 år og det skal naturligvis fejres. Sidste år blev den halvrunde begivenhed fejret med det brag af en fest for centerets ansatte på Hotel Tivoli, underholdning til kunderne på Festpladsen og afsløringen af et nyt kunstværk.  
Storslået fest og kunstværk bliver der ikke noget af til denne fødselsdag, men underholdningen på Festpladsen bliver kunderne ikke snydt for. Rødovre Centrum skyder fødselsdagsfesten i gang med et par festlige herrer, i form af Brdr. Olsen, torsdag 29. marts kl. 16 på Festpladsen. I dagene herefter vil man bl.a. også kunne opleve Pernille Rosendahl og ‘The Storm’, Rasmus Nøhr og Ida fra X-Factor.        
Man kan se hele fødselsdagsprogrammet på Rødovre Centrums hjemmeside.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top