Annonce

Teknik sejrede over fysik
RFC-Aarhus_floorball003_020111_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Floorball Rødovre Lokal Nyt fik lørdag efter sejren over Team Århus en snak med træner Kasper Sindt og forward Mikkel Gotfreden.

Da Rødovre Lokal Nyt efter kampen fangede Rødovre FC-træner Kasper Sindt, lød han mere som en leder af et felthospital end en sportstræner efter en 7-1-sejr:

”Resultatmæssigt en optimal kamp, men skadesmæssig var den langt fra optimal. Emil (Kristensen red.) har vrikket rundt på anklen, og Kenneth Thomasen har givetvis revet skulderen af led,” lød det bekymret fra træneren, der kunne se konsekvenserne på banen:

Annonce

”Jo, man kan se det på spillet. Det bliver et andet hold, men det er fedt at se, at vi stadig kan holde et højt niveau fra de spillere, der kommer ind.”

Kampens afgørende faktor blev ifl. Sindt, at Rødovre-holdets tekniske spil formåede at slå Team Århus’ fysiske spil:

”Jeg synes, at vi er klart bedre på bolden. Vi er oppe imod en relativ tynd trup. Det bliver en lidt taktisk kamp, og vi kan ikke helt spille vores hurtige spil, men vi har bare så mange gode boldspillere, at vi aldrig rigtig kommer i fare,” forklarede Sindt, der dog sagtens kunne mærke, at slutspillet nu er begyndt.

”Jeg synes egentlig, at Århus kommer med mere, end vi har mødt i Øst-rækken. De lægger pres på os i hjørnerne, så vi ikke har den plads, vi gerne vil have. Så har vi bare nogle andre strenge, vi kan spille på,” sagde han og fortsatte:

”Vi får flyttet bolden relativt hurtig frem, og så har vi nogle dygtige skytter, der sætter dem ind. Det bliver super vigtigt, at vi får den start, vi får.”

Mod slutningen af kampen blev der plads til nogle af de flottere scoringer fra Rødovres side.

”Der er ingen tvivl om, at da de kommer længere frem på banen, fordi de gerne vil lave lidt æsker, så får vi lidt mere plads. Det er godt at se, vi holder hovederne kolde og sætter dem hele vejen ind,” smilede Sindt, inden han gik i gang med forberedelserne til søndags opgør.

En af de spillere, der kunne score et af de mere inspirerende mål, var Mikkel Gotfredsen, der efter kampen forklarede Rødovres sejr således:

”Vi havde en god dag og spillede god floorball, fordi vi holdt vores koncept. Så vinder man.”

Også han kunne mærke, at modstanden ikke var den samme, som i resten af sæsonen.

”I Øst-rækken har vi ikke mødt hold, der er lige så fysisk stærke, som Århus er, men det er helt klart sjovere at spille fysisk, det er helt sikkert,” sagde han.

Mens skaderne hagler ned over Rødovre FC har nogle af de unge spillere, såsom Mikkel Gotfredsen og Marko Krogsgaard, fundet endnu et gear og tage et skridt op. Lørdag kronede Gotfredsen en god præstation med et flot mål, som han beskriver sådan:

”Jeg får bolden, og når kun lige at se, at der kommer en mod mig. Så tager jeg et hurtigt træk, og så et træk mere, så lægger jeg den af. Det var helt klart et af min karrieres bedste mål,” lød det var en fra veltilfreds forward, der på trods af skaderne stadig tror, at Rødovre ikke skal bruge mere end tre kampe til at sende Team Århus Floorball ud:

”Det er helt sikkert, det vi går efter. Jeg synes, vi har en bred trup, så vi har helt sikkert midlerne til at kunne gøre det.”

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top