Annonce

Smagsdommer!
WEB_Chrummer_musik.jpg
Foto: Sille
Chrumme De færreste af os, vil gøre os til smagsdommere. Men man kan jo ikke lade være, vel?

F.eks. var jeg ude at køre med en ven i hans bil. Ud af højttalerne gjaldede den umiskendelige støj fra dansktopbandet ”Kandis”. Uden at gøre mig til smagsdommer, så synes jeg at ”Kandis” er noget lort. Det er ikke fordi min smag er bedre end andres, men lort ER lort. Jeg spurgte derfor min ven, om det var OK at jeg lige skiftede radiokanal for jeg magtede ikke at lytte til ”Kandis” lokumsrim med rumklang– ”Skifte kanal? Hvad mener du? Det er sgu ikke radio, det er en CD!” – ”UPS Sorry, men luk alligevel for lortet, inden mine øre begynder at bløde” – ”Du kan bare sætte en anden CD i afspilleren” – Det gjorde jeg straks, problemet var bare at der ikke var andet end ”Kandis” CD’er i handskerummet. Normalt udgiver en kunstner én CD med vedkommendes 10 bedste sange. Men IKKE ”Kandis” – nej, de udgiver fandme et boxsæt med TI CD’ ere!!
Hvor MANGE lortesange kan man skrive?
Min ven kunne fortælle, at fra i dag og frem til den 30.12 der giver ”Kandis” 103 koncerter…(de holder dog ferie fra den 29.6 til den 17.7 BEGGE dage inklusive). Siden 1990 har de udgivet 53 CD’er (når man tager det hele med)…Hvad skulle jeg sige til min ven? Begynde at klandrer ham for, at han også havde en campingvogn, Mazda og holder ferie i Harzen? Det ville nok ikke være så godt, nu skulle jeg jo trods alt have et lift.
”Kandis er min passion” – PASSION ? ”Kandis” har lige så lidt med PASSION, at gøre som at knalde en narkoprostitueret afrikansk pige på 57 år på bagsædet af en gennemtæret Toyota Corolla i Sommerstedgade har med ægte kærlighed at gøre”
Og Johnny Hansen fra ”Kandis” er sgu da ligeglad med sine ”fans” – Jeg læste i et interview, som blev lavet mens han kørte i sin tour-bus, hvor Johnny Hansen brokker sig over en grøn Opel som ligger foran ham og kører umådeligt langsomt: ”Hr. og Fru Blød Hat har lidt for meget tid i dag” – Liiiige DER svinede Johnny Hansen så lige sit eget kernepublikum til.
Jeg har hørt, at årsagen til at ”Kandis” sælger SÅ mange CD’ere er, fordi deres fans er for dumme til at downloade piratkopier fra Nettet. DET synes jeg er en hård melding. Personligt ville jeg heller ligge navn til en hjemmeside for dyresex i en Børne-zoo, end offentligt at have en musik-delings-fil med ”Kandis”.
Jeg er IKKE smagsdommer. Men når noget lugter, smager og ligner lort, så er det det som regel. Sorry, men det er ikke mig der har opfundet den regel.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top