Annonce

Simon Grønvaldt: Vi ville det mest
RMB-AaB-QF1_32_230212_BP.jpg
Simon Grønvaldt nettede en enkelt gang for Rødovre i kvartfinalens sjette kamp. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre-backen Simon Grønvaldt var en af målscorerne i sejren over AaB fredag aften. ”Vi ville det mere end dem i dag,” siger han efter udligningen til 3-3 i kampe. Vi har også kommentarer fra Tobias Ruelykke.

Rødovres defensiv tillod blot en enkelt scoring fredag aften i Aalborg, og da tyrene selv nettede tre gange, var sejren en realitet.

”Vores defensiv spiller rigtig godt i dag – simpelt og enkelt, og så går det bare, som det skal. Vi var bare en tand bedre end AaB i dag. Vi var opsat på at vinde og vidste, at det var en afgørende kamp,” siger Tobias Ruelykke, da klokken har rundet midnat.

Annonce

De sidste fire kampe i kvartfinaleserien er endt med lutter udebanesejre, og er der overhovedet en forklaring på det?

”Dem, der har været på hjemmebane, har måske styret kampene, og så har udebaneholdet indtaget en slags jokerrolle og spillet simpelt og enkelt. Rigtig udebanehockey,” siger Ruelykke og fortsætter om den afsluttende situation i kampen, hvor han måtte til tælling et par sekunder.

”Jeg kommer ud til hjørnet for at tage pucken, og så får jeg en stav i hovedet. Jeg fik bare en lille en på næsen – det er ikke noget stort.”

– Vi ville det mere end dem
Holdene skal ud i en nervepirrende syvende kamp søndag i Arenaen, og det bliver en krig uden lige.

”Vi har en chance, hvis vi spiller ligesom i dag. Simpelt og enkelt og bruge banderne meget. Det hold, der er bedst defensivt, vinder også kampen. Vi kan sagtens vinde på hjemmebane på søndag – det har vi gjort tidligere i serien,” slutter Tobias Ruelykke til rnn.dk.

Med 1-3-målet i tredje periode slukkede backen Simon Grønvaldt lyset for nordjyderne, da han direkte fra straffeboksen hoppede og fandt vej til netmaskerne. Han var tilfreds med indsatsen.

”Vi ville det mere end dem i dag. Jeg ved ikke rigtig, hvad der gik af AaB. Det virkede lidt som om, de ikke kunne få deres spil op at køre, samtidig med at vi havde lavet nogle små justeringer i vores spil, som virkede. Og så var vi gode til at holde deres powerplay nede,” siger Grønvaldt og beskriver sin scoring.

”Pucken bliver prikket ud af zonen og forbi Mads Møller, og så får jeg masser af tid til at løbe ned. Jeg tænkte lidt på at skyde, men så lægger jeg den over i baghånden og sætter den op i nettaget, så det var godt, den gik ind.”

Nervepirrende kamp venter forude
Han har ligesom Tobias Ruelykke ikke noget konkret svar på, at hjemmebaneholdene har haft det svært i serien.

”Jeg har ikke rigtig noget svar på det. Men umiddelbart kan det have noget at gøre med, at udebaneholdet er mere tændte og vil have en sejr. Man har selvfølgelig hjemmebanefordelen for en grund, men sådan har det ikke rigtig været i den her serie,” udtaler Grønvaldt.

Kun en sejr søndag tæller i bestræbelserne på en semifinaleplads.

”Det bliver en nervepirrende kamp uden lige. Igen bliver det det hold, der vil mest, som tager sejren. Dem med flest skud, sætter flest tacklinger og løber hurtigst på skøjterne, vinder kampen på søndag,” slutter en af aftenens målscore, Simon Grønvaldt.

Læs med her på rnn.dk i løbet af lørdag eftermiddag, hvor vi vil have kommentarer fra Jannik Karvinen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top