Annonce

Sidste slag i krigen om semien
jannik-karvinen_RMB-Copenhagen_01_251111_BP.jpg
Jannik Karvinen er mere end klar til syvende og afgørende slag om semifinalebilletten. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls og AaB Ishockey har taget tre sejre hver i kvartfinaleserien, og der venter derfor en gyser af en ’finale’ søndag aften i Arenaen. ”Man skal give alt, hvad man har, ellers er det sommerferie,” siger Jannik Karvinen. Det anbefales at komme i god tid, da der forventes mange tilskuere.

Rødovre Mighty Bulls fightede sig frem til en syvende og afgørende kamp i Rødovre Skøjte Arena søndag aften. Det gjorde de efter en flot sejr på 1-3 i Aalborg, og kvartfinalens sidste slag skal derfor udkæmpes på hjemmebanen.

Vi har talt med Jannik Karvinen, der glæder sig over, at tyrene kunne fremtvinge en syvende kamp.

Annonce

”Vi spiller vores spil i Aalborg, i stedet for at gå med på deres spil. De nye kæder fungerede udmærket, og der var en god balance hele vejen rundt,” siger han.

Han mener ikke, at man skal lægge så meget i det faktum, at der er blevet hentet fire udebanesejre i træk.

”Hvis vi fortsætter med det spil, vi havde i Aalborg, så vinder vi. Vi skal ikke prøve noget alt for fancy, men bare kører den hjem på hårdt arbejde. Man skal give alt, hvad man har, ellers er det sommerferie. Det var det samme i sidste kamp. Men vi skal bare ikke være bange for at tabe,” lyder det fra Karvinen.

Været en hård serie
Han står noteret for fire assister i slutspillets seks kampe, og han har således sit første mål til gode. Han forklarer her sin foreløbige pointhøst.

”Det er, hvad der sker i sport. Nogle gange fungerer det, og andre gange ikke. Jeg ved ikke, om man kan sige, at det er uheldigt, men nogle gange kommer der perioder, hvor der ikke bliver scoret mål. Men det er heldigvis en holdsport, så andre kan slå til,” udtaler Rødovres #3.

Kvartfinaleserien mellem Rødovre og AaB Ishockey har været speciel på flere måder. Vi spørger Rødovres tidligere topscorer, hvordan han ser på de foreløbige seks kampe.

”Det har jo været en hård serie. Det er jo ikke ligefrem sådan, at der har været nogle store sejre. Måske den første kamp i Aalborg, men der kommer vi jo tilbage i slutningen af kampen og gør den spændende til sidst. Men det har været en meget tæt serie. Det er jo sjovt at spille de kampe, hvor man ikke bliver kørt over, eller man selv bliver kørt over,” slutter Jannik Karvinen til rnn.dk.

Hjemmebanefordelen skal udnyttes
Sebastian Dahm og Andy Contois blev rygtet ude til kampen i Aalborg, men cheftræner Brad Gratton melder om fuldt mandskab krigens sidste slag.

Han påpeger, at den gode disciplin skal fortsætte i kamp 7.

”Vi skal være disciplineret og have masser af skud på mål. Der skal være trafik foran målet, og så skal drengene holde sig til systemet. Det er også vigtigt, at vi får draget fordel af hjemmebanefordelen og spiller hurtigt og aggressivt. Vi skal få AaB til at lave fejl og være klar fra første puckkast. Endeligt kigger vi kun 20 minutter frem af gangen,” siger den canadiske coach.

Rødovre Mighty Bulls mod AaB Ishockey begynder kl. 19.30. Hoveddommerne bliver Jan Bigum og Rasmus Toppel, og kampen vises live på TV 2 Sport.

Billetsalget på internettet går i øvrigt strygende, fortæller direktør Brian Møller (læs ’Kom i god tid’ her på rnn.dk). Det tilrådes at komme i god tid og varme op til kampen til tonerne af B77’s Mandskor, der til aftenens anledning spiller live-musik i foyeren.

Kommentarer

1 kommentar om “Sidste slag i krigen om semien”

  1. Steen M siger:

    Vi har netop lagt lidt ekstra godt i posen med underholdning:

    Partyrock-bandet After-Eight, med super sangsilden Tina, kommer med et bredt repertoire med Medina, Dizzy Mizz Lizzy, Robbie Williams, Lady Gaga, Rasmus Seebach, Alanis Morisette, Sanne Salomonsen, Infernal, Dodo and the Dodos, Bryan Adams og mange flere! Se After-Eight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top