Annonce

Sejr i Tyskland
Mathias-Gunnar-Malmberg.jpg
Matias Gunnar Malmberg(i midten) vandt i weekenden Giro Nortorf Foto: Privat
Cykling Inden cykelsæsonen rigtig er startet, har CK Fix allerede hentet sin første bemærkelsesværdige sejr. Matias Gunnar Malmberg hentede i weekenden to flotte resultater i Tyskland.

Cykelsæsonen er endnu ikke rigtig gået i gang, men det forhindrer ikke CK Fix i at hente deres første sejre. U13-rytteren Matias Gunnar Malmberg var i weekenden i Tyskland til løbene Rund um Ascheffel og Giro Nortorf.

Lørdag var det Rund um Ascheffel, der stod på menuen med en rundstrækning på 16,5 km. rundt om byen Acheffel. Her hentede Malmberg en tredjeplads, hvilket skulle vise sig at blive opvarmning til et endnu større resultat søndag.

Annonce

Her stod Matias Gunnar Malmberg nemlig øverst på sejrsskamlen efter et veloverstået Giro Nortorf. CK Fix var ikke eneste danske klub med succes i det tyske. Også Team Roskilde Junior hentede to sejre i de to løb i junior-årgangen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top