Annonce

Satsede hele butikken
RH_Damer-falster_32_040312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Efter at have sundet sig over nederlaget til Nykøbing Falster var træner Maibritt Skeldrup godt tilfreds med sit holds indsats.

Selvom Rødovres 1. divisionsdamer måske havde håbet, at Nykøbing Falster ville komme i en mere umotiveret udgave, så var det langt fra et hold, der havde tænkt sig at give to point fra sig.

”Det er et godt hold, der har meget forskelligt at byde på. De har både skytter og gennembrudsspillere. Man skal hele tiden som forsvar omstille sig til, hvad man står overfor. Det bliver ind imellem svært,” erkendte Maibritt Skeldrup efter kampen.

Annonce

Hun har dog også nogle noter på, hvordan Rødovre-holdet kunne have gjort tingene nemmere for sig selv:

”Vi smider nogle dumme bolde væk, når vi kører en kontra. Vi har en rigtig dum periode i de første ti minutter af anden halvleg, og det har vi haft før. Det er lidt ærgerligt.”

Comebacket. Til gengæld var hun næsten begejstret over hendes holds comeback til kampen efter at være bagud med 7 mål.

”Da de (10 minutter) er overstået, så synes jeg, at pigerne virkelig henter noget motivation frem og henter de seks mål,” roste hun og fortsatte med at fortælle, hvad der ændrede sig:

”Da vi er bagud med 7, tager vi en time-out. Så siger vi til pigerne, at nu satser vi hele butikken. Nu gør vi noget for at vinde den her kamp. Og det havde vi forberedt dem på i pausen. Så står der en flok piger, der bare er klar.”

”Vi tager to væk(Læs: Laver to mandsopdækninger) og kæmper helt vildt, og vinder næste periode 6-0,” jublede hun.

Så tæt på. Rødovre kæmper sig da også frem til muligheden for en udligning, men mangler lige det sidste:

”Nalle(Nadia Mestasi red.) har et gennembrud, hvor hun lige så godt kunne have scoret til 23-23, i stedet ender den nede i den anden ende, og så står den 24-22. Der er kræfterne ved at slippe op. Nogle af dem, der har stået og kæmpet nede i forsvaret, bliver lidt trætte. Hvis vi var kommet på 23-23, så havde de ekstra kræfter også nok været der,” lød det fra Rødovre-træneren, der dog ikke har noget at bebrejde sine spillere:

”(Jeg er) fuldt tilfreds med indsatsen. Pigerne kæmper bravt. Vi har haft en god træningsuge. Der er super godt humør på holdet, selvom vi ligger i bunden,” sluttede Maibritt Skeldrup opmuntret.

Bundstriden. Stillingen i bunden af 1. division giver da også grund til forsigtige smil i Rødovre Håndbold:

8. IF Stjernen 24 kampe 595-590 18 point

9. Roskilde 24 kampe 583-567 18 point

——————————————

10. AGF 24 kampe 546-618 18 point

11. Rødovre Håndbold 24 kampe 502-567 13 point

—————————————-

12. Stilling-Skanderborg 24 kampe 573-650 13 point

13. Tarm-Foersum 24 kampe 517-642 12 point

Rødovre skal næste uge på udebane mod rækkens tophold Skive, der kæmper for direkte oprykning til ligaen – på papiret årets sværeste kamp.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top