Annonce

Rødovre hitter på Internettet
WEB_boligsiden-roedovre_01_.jpg
Selvom de allerrigeste i landet ikke kan finde nogle steder at bo i Rødovre, er kommunen stadigvæk én af de allermest søgte kommuner blandt de bolig- Foto: Brian Poulsen
bolig Der er ikke nogen af de allerrigeste som køber bolig i Rødovre. Til gengæld er byen den tredje mest søgte blandt almindelige boligkøbere på Internettet.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at idéen til Månedens Mission i marts til dels opstod, da Politikken for nyligt på forsiden af avisen fortalte danskerne, at Rødovre skraber bunden. Men faktisk behøver vi ikke at vente til den 25. marts med at vise resten af landet, at Rødovre er en god by.  En hurtig søgning på Internettet afslører nemlig, at Rødovre er et af de boligsøgendes absolutte yndlingsområder. Det viser tal fra EDC-kæden.
Det er muligt, at den populære kommune nord for København også er attraktiv for de allerrigeste danskere, som ifølge Politikken ser bort fra Rødovre, når de vælger residens. Undersøger man imidlertid lønsumsmæssigt almindelige menneskers bolig-søge-vaner,  var det for to år siden kun Frederiksberg, og som sagt Lyngby, der blev vist flere gange på computerne end vores aflange kommune.
Noget som den søvnige stemning på boligmarkedet nok ikke har ændret væsentligt på siden da.
Tallene fra EDC viser, hvad de fleste mennesker i Rødovre allerede ved, og som ejendomsmæglerne lokalt glæder sig over, at cirka 70 procent af alle boligkøbere flytter inden for samme område eller kommune som de kommer fra. For Rødovres vedkommende måske fordi tilbagevendte borgere har haft det godt tidligere i Rødovre.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top