Annonce

Rider på en bølge
RH_herrer-HIK_06_260212_BP.jpg
Foto: Arkiv
Håndbold Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer har fået tur i den igen og slog tirsdag aften Team HK Køge med 30-26.

Team HK Køge – Rødovre: 26-30

Rødovre Håndbolds 2. divisionsherrer vandt igen, da de på udebane slog Team HK Køge tirsdag aften.

Annonce

Træner Henrik Daugaard roste efter kampen andenbølgen, der igen gav mål i offensiven. I den anden ende roste han forsvaret, for at tage ansvar for hinanden, ligesom det begejstrede at alle udførte deres pligter. Dermed kunne sidemakkeren koncentrere sig om sin.

Næste uge møder RG Lammefjorden, der ligger sidst med 3 point for 19 kampe. Det ligner umiddelbart en sejr, for det Rødovre-hold, der for tiden rider på en bølge. Henrik Daugaard advarer dog mod, at undervurdere modstanderen, som beskrives som en ’light’ udgave af Team HK Køge.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top