Annonce

Red Bulls danske mestre
el-hockey.jpg
Fra venstre: Rasmus Broberg, Danni Mogensen, Rasmus Nielsen, Lasse Thomsen(Holdleder), Michael Grande(Ass. træner) Foto: Privat
El-Hockey Orients el-hockey-hold, Red Bulls, var i weekenden på jagt efter det danske mesterskab i Århus, og det blev en vellykket jagt. Sent søndag aften blev mesterskabet en realitet.

Efter en sæsons hårdt arbejde og slid var der i weekenden finalestævne i el-hockey i Århus, hvor værterne var favoritter efter at have sluttet som nr. 1 i grundspillet. Hjemmeholdet ramte dog slet ikke dagen lørdag, og før søndagen var det i stedet Orient Red Bulls fra Rødovre, der havde lagt sig i front.

Rødovre kunne i sidste kamp søndag endda tillade sig at tabe til de forsvarende mestre fra Ålborg, så længe nederlaget blev begrænset til 2 mål. Efter en intens og underholdende kamp vandt Ålborg, men kun med 1-0, så trofæet kom efter et års ’ferie’ i Ålborg tilbage til Rødovre, da Orient Red Bulls for 9. gang de sidste 10 år blev danske mestre.

Annonce

Ikke nok med mesterskabet fik Orient Red Bulls også hæder for årets spiller, da Lasse Thomsen for andet år i træk blev hyldet efter mesterskabet var ovre.

Reaktioner fra de nykårede mestre kommer torsdag, når de danske mestre i el-hockey vender tilbage til træningsbanen efter at have fejret mesterskabet.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top