Annonce

Presset før sidste kamp
RH_Herrer-sydlandsoerene_06_040312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Efter en god start blev Holtes offensiv for meget for Rødovre, vurderede Rødove-træner Henrik Daugaard efter kampen. Nu ser han frem mod årets sidste og afgørende kamp mod Amager.

Det var med blandet følelser, at Henrik Daugaard analyserede kampen mod Holte:

”Jeg synes, vi spiller en rigtig god første halvleg, men der er ikke nok, der byder ind. Det bliver ren Martin (Rasmussen red.),” lød det fra Rødovre-træneren, der mener, at et stærkt Holte-forsvar bar en del af skylden for det:

Annonce

”Man kan jo sige, at vi får svært ved at skyde os igennem deres 6-0-forsvar.”

I den anden ende fik Rødovre at føle, hvorfor Holte suverænt har vundet 2. division i år. Specielt i anden halvleg var forskellen i offensiv styrke synlig. Ifl. Daugaard var det også langt tidligere:

”Jeg synes, det er i midten af første halvleg, de begynder rigtig at få hul på os. Så fortsætter det. Der er de lige det bedre end resten af 2. division.”

Kampen startede ellers med et Rødovre-hold i teten, mens Holte havde marginalerne til at hænge fast i de første 10 minutter. Derfor kunne kampen have udviklet sig anderledes.

”Hvis vi havde slået et hul på 5 eller 6 mål, så var de nok gået på sommerferie. Nu bliver det så dem, der slår hullet, og det kan vi ikke hente, når de er så gode,” forklarede Rødovre-træneren.

Kampens betydning var også meget forskellig for de to hold. Holte har længe vist, at de ville vinde 2. division, mens Rødovre har desperat brug for alle point de kan finde. Derfor blev kampens slutning også præget af et frustreret Rødovre-hold.

”Der var rigtig mange frustrationer, der kom ud. Jeg tror, det er fordi, man rigtig gerne ville have haft de to point. Nu skal vi måske bruge 2 point bare for at få lov at spille om overlevelse. Hvis ikke vi får dem, risikerer vi at ryge direkte ud,” fortalte Henrik Daugaard om udsigten til overlevelse før sidste kamp mod Amager.

Han har før årets sidste og afgørende kamp en lidt blandet mavefornemmelse med fra kampen mod Holte:

”Det var en rigtig god første halvleg og så lidt en øv-fornemmelse. Men vi skal tage det gode med og fokusere på, at vi skal have to point imod Amager,” sagde han.

Sidste gang Rødovre mødte Amager vandt de 30-28 på hjemmebane. Hvis Rødovre også skal vinde på udebane bliver recepten hårdt arbejde:

”Vi har haft nogle rigtige gode kampe mod Amager. De skal spilles lidt fysisk. De er ikke sindssygt skudstærke fra distancen. De er lidt ligesom Holte. De vil gerne ind på halvdistancen rundt om kroppen, hvor vi skal stå(læs: tackle) på skudarmen. Så hvis vi kan formå det og holde dem bedre, så skal det nok gå godt,” fortalte Daugaard.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top