Annonce

Populær duo optræder med nye og gamle hits
WEB_rugsted1.jpg
Når Rugsted Kreutzfeldt rammer Viften i Rødovre vil repertoiret bestå af en stor del af bagkataloget, samt ikke mindst de dugfriske nye sange. Gå ind på Rødovre Lokal Nyts Facebook side og deltag i konkurrencen om en cd-boks. Foto: Presse
konkurrence Rugsted/Kreutzfeldt gæster Viften med nye og gamle hits, men allerede nu kan man vinde en samlet cd-boks med duoens værker. Deltag i konkurrencen på Facebook.

Udsolgte koncerter og høje hitlisteplaceringer taler deres tydelige sprog. Tiden er ikke løbet fra Rugsted/Kreutzfeldt, selvom der er blevet flere af de grå hår. Den populære duo udkom med albummet ‘5’ i efteråret 2011.   Et album der i øvrigt var deres første siden 1985.      
Det musikalske makkerpar har siden gendannelsen i 2006 spillet alt fra mindre akustiske koncerter til store festivaler og Jens Rugsted glæder sig til koncerten i Viften.
“Vi har spillet i Viften mange gange før og det er altid noget specielt ved at spille der. Der er god akustik og der er altid god stemning,” siger han og husker tilbage på sidste besøg i kulturhuset.
“Sidste gang vi var her, spillede vi en rigtig intim koncert, hvor publikum sad ved borde oplyst af stearinlys. Det var en rigtig god koncert og jeg håber på et ligeså stort fremmøde den 31. marts,” siger Jens Rugsted.

Vind cd-boks
I forbindelse med koncerten i Viften kan man på Rødovre Lokal Nyts Facebookside vinde en cd-boks med Rugsted/Kreutzfeldt. Det eneste det kræver er, at man trykker ‘synes godt om’ Rødovre Lokal Nyt og derefter trykker ‘synes godt om’ konkurrencen. Hvis man gør det, deltager man automatisk i lodtrækningen om én af de i alt tre cd-bokse, som der er på højkant.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top