Annonce

Pladserne forsvinder
IMG_01451.jpg
Foto: Privat
Fodbold DBUs mikrofodbold-skole er særdeles populært landet over. Så populært at BK Avarta nu opfordrer interesserede til at købe billet hurtigst muligt, hvis man have plads på klubbens skole, inden de forsvinder til andre klubber. Salget til ’den store’ fodbold-skole starter i dag, og fra BK Avartas side frygter man samme problem med et 'sløvt' salg.

DBUs mikrofodbold-skole er efterhånden et velkendt og populært koncept. Med en blanding af leg og fodbold bliver de yngste børn introduceret til fodboldens verden over to weekender. I år er det 27.-29. april og 11.-13. maj.

Konceptet er blevet så populært, at den landsdækkende efterspørgsel er eksploderet. Ud af de 5800 billetter sat til salg, er der allerede solgt over 3000. Det burde umiddelbart være en god nyhed for BK Avarta, der i år har 5 mikrofodbold-skoler planlagt. Det er det bare ikke.

Annonce

Langsomt salg koster. For i BK Avarta går salget traditionelt langsomt, og da DBU føler sig presset af andre klubber, der sælger billetterne hurtigere, flytter de pladserne fra Avarta mikrofodboldskole til andre klubber.

På nuværende tidspunkt har Avarta 60 pladser, men det er ikke sikkert, at det varer ved, hvis man spørger årets skole-leder i Avarta Jan Stelmaszcyk:

”Vi har haft svært ved at sælge nu, og så kommer det til sidst. Den går bare ikke mere, fordi så er billetterne væk.”

Billetterne smutter. Han kan fortælle om de erfaringer klubben de seneste år har gjort, med opkald i sidste øjeblik med efterspørgsel på de billetter til både mikrofodbold-skole og fodbold-skoleklubben klubben måtte opgive. Derfor har han et råd til alle der overvejer at købe billetter til mikrofodbold-skole:

”Det er med at få købt billetterne hurtigst muligt!”

BK Avarta har stadig masser billetter. Mikrofodbold-skolen er i år for årgangene 2004, 2005 og 2006, og en billet koster 480 kr. Man kan læse mere på BK Avartas hjemmeside avarta.dk.

Frygter gentagelse. Billet-stresset for mikrofodbold-skole falder sammen med at salget til fodbold-skole begynder. Her er erfaringerne de samme, og her er opfordringen fra BK Avarta derfor den samme: Køb billetterne hurtigst muligt, mens de stadig er i jeres lokale klub!

Fodbold-skolen er for børn i årganene 1998 til 2004 og afholdes til sommer i en af ugerne mellem uge 27 og uge 32. En billet koster 730 kr. Avarta har som udgangspunkt 192 pladser til fodbold-skolen.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top