Annonce

Ny center på plads
RMB-AaB-QF1_17_230212_BP.jpg
Mikael Christensen er glad for at være i Rødovre og snupper to sæsoner mere for klubben. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Herning-drengen Mikael Christensen snupper to sæsoner mere for Rødovre Mighty Bulls. Han er netop i gang med sin første sæson for klubben og har haft stor succes.

Mikael Christensen – i spillertruppen blot ’TC’ – har skrevet kontrakt for to sæsoner mere for tyrene. Dette sker efter en indtil videre flot sæson for den blot 20-årige center.

”Jeg har valgt at blive i Rødovre, fordi jeg har det godt og trives her. Jeg har det fint med mine holdkammerater og har fået mere ansvar. Det er en god klub med stort sammenhold,” siger han til rnn.dk.

Annonce

Det er ikke kun ishockey, som fylder i centerens dagligdag på den københavnske vestegn.

”Jeg læser sideløbende med ishockeyen til markedsføringsøkonom i Lyngby, så der er også fuld knald på med det,” udtaler Mikael Christensen.

Han har i grundspillet lavet 9 (5+4) point i 34 kampe for Rødovre og har stadig sit første point til gode i slutspillet. Der kan altid forventes en stenhård arbejdsindsats og masser af fight fra Mikael Christensen, når han træder på isen. Og så er han blevet en vigtig brik i undertalsspillet.

Rødovre har dermed nu to centerspillere på plads til den kommende sæson. Den anden er Rasmus Astrup, der underskrev en toårig kontrakt for nogle uger siden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top