Annonce

Michael Smidt: Vi ofrede os for det
RMB-AaB-QF1_19_230212_BP.jpg
Michael Smidt er stolt over Rødovres præstation i 2-3-sejren over AaB torsdag aften. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Der blev fightet igennem fra Rødovre-spillerne i sejren over AaB torsdag aften. ”Vi kæmpede for det, og ofrede os for det. Vi ville vinde, og kastede os ned i alle pucke,” siger kaptajn Michael Smidt kampen derpå. Vi har også kommentarer fra Mikael Christensen.

Kampen torsdag aften i Aalborg var med stor underholdningsværdi for tilskuerne i Gigantium Isarena. For Rødovre slog kaptajn Michael Smidt til med to vigtige mål i 2-3-sejren over AaB i kvartfinalens fjerde opgør.

”Vi har skudt alt for lidt på mål i de sidste kampe, og det ændrede vi til i dag. Desuden fik vi meget mere trafik foran målet, så målmandens udsyn blev spærret,” siger kaptajnen og fortsætter.

Annonce

”På mit første mål bliver der skudt fra backen, og pucken ryger ud til mig. Jeg slår til den og får den over stregen. På mit andet mål ryger pucken op til Mike Berry, der sender den af sted. Den rammer mig på vejen og går måske lidt heldigt ind.”

Der stod AaB på alt i kampens døende minutter, og hjemmeholdet satsede hele butikken på et udlignende mål.

”AaB presser og presser til sidst og tager målmanden ud, og vi var lidt heldige, da ’Seb’ (Sebastian Dahm, red.) er ved at lave et selvmål. Men vi kæmpede for det, og ofrede os for det. Vi ville vinde, og kastede os ned i alle pucke,” udtaler Smidt efter et velfortjent aftensmåltid.

Hjemmebanefordelen mindre vigtig
Stillingen er efter sejren 2-2 i kampe, og alt er totalt åbent i den resterende del af serien.

”Ja, vi vidste det jo allerede inden starten på serien, at den ville blive tæt og hård. Og den med hjemmebanefordelen kan vi ikke rigtig bruge mere, for det gælder om at være bedst på dagen. Nu har begge hold jo vundet udebanesejre. Vi skal stadig stramme os an i de næste kampe,” forklarer Michael Smidt og kommenterer på AaBs fravær af store profiler.

”Ja, man vil måske synes, at de savner de her profiler, men jeg synes faktisk, at de spillede bedre hockey i dag uden dem. I dag arbejder alle deres mand, og umiddelbart er de måske bedre uden nogle af profilerne.”

Kaptajnen mener videre, at det i slutspillet er ligegyldigt, hvad der står på ryggen af spillerne.

”Det er lidt på den måde, at det er lige meget, hvem der spiller. Det bliver rigtig tæt, uanset om man hedder Olsen eller noget andet. Det gælder om at arbejde hårdt for sejrene,” slutter Michael Smidt.

Gammel ven ville slås
Mikael Christensen havde en nævekamp i første periode med sin tidligere holdkammerat fra Herning, Thomas Boll.

”Min gamle ven fra Herning, Thomas Boll, ville gerne slås lidt. Jeg mente klart, at tacklingen på Mike Daugulis var alt for hård og vanvittig, og så gik jeg ind og forsvarede ham som en kammerat. Og så sker det, at man kommer i lidt tumult,” udtaler Rødovres #64.

I aftenens kamp var der stadig lidt småproblemer i det defensive arbejde for tyrene, og det bemærkede tredjekædecenteren også.

”Vi kan stadig spille bedre i defensiven, men der var fremgang. Og vi holdt stand til sidst på AaBs pres, og modsat de andre kampe, så scorede de ikke på alle deres chancer,” siger Mikael Christensen, der afslutter med en kommentar på AaBs mandskab.

”De mangler deres store individualister i aften, men det er ikke sådan, at det har den store betydning, synes jeg. Der er andre, der tager over i sådan en situation.”

Mikael Christensen har i øvrigt netop sat sin underskrift på yderligere to sæsoner for Rødovre Mighty Bulls.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top