Annonce

Magtens Korridorer rocker Rødovre
WEB_Magtens-Korridorer.jpg
Magtens Korridorer gæster Viften på næste torsdag. Rockbandet har siden 2005 sendt fire albums på gaden, som alle har det tilfælles, at de er havnet på toppen af hitlisterne. Foto: Presse
koncert Taget har det med at løfte sig, når Magtens Korridorer gæster Viften. Hør og ikke mindst oplev om det passer torsdag den 15. marts.

Johan Olsen skuffer sjældent. Den karismatiske forsanger i Magtens Korridorer har en fantastisk evne til altid har gøre koncerterne nærværende. Musikken sidder lige i skabet og samtidig formår han altid at puste ilt til det i forvejen begejstrede   publikum.
Magtens Korridorer er i øjeblikket i gang med en massiv danmarksturné. Torsdag den 15. marts gæster de Rødovre som led i deres ‘Imperiet Falder Tour.’ 
 
“Magtens Korridorer har på få år manifesteret sig som et af de helt store bands på den danske musikscene. Og specielt på live-siden har bandet opnået en helt særlig status, hvor der til koncerterne altid er højt til loftet, masser af god kontakt med publikum og overhæn- gende risiko for hæse stemmer,” forklarer Viftens Kulturhusleder, John Frobøse.

Hestevisen
Magtens Korridorer kom for første gang på landkortet, da en af deres sange tilbage i 1997 blev en fast bestanddel af Danmarks Radios populære radioprogram ‘Tæskeholdet’ på P3. ‘Hestevisen’ er dog efterhånden en saga blot. Sangen tegner ikke længere bandets profil.
Rockbandet har siden 2005 sendt fire albums på gaden, som alle har det til fælles, at de er havnet på toppen af hitlisterne.
“Deres seneste og fjerde album ‘Imperiet Falder’ kom på gaden slut oktober 2011 og har allerede kastet to gedigne radio-hits af sig, i form af ‘Kom og Mærk’ samt titelsan- gen Imperiet Falder’. Albummet  fik også gode anmeldelser, bl.a. gav Politiken 5 hjerter for et formfuldendt rockalbum. Glæd dig til en fantastisk aften med dansk rock af den bedste skuffe, og med Danmarks fedeste rocksanger i front, nemlig Johan Olsen! Det bliver en aften med en del af de nye sange, men selvfølgelig også mange hits fra deres imponerende bagkatalog,” slutter John Frobøse.

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top