Annonce

Lutter lagkage
WEB_kage-plejehjem_01_23031.jpg
Foto: Brian Poulsen
fødselsdag 330 Rødovreborgere fejrede i fredags deres lokalavis 10 års fødselsdag. De var ikke inviteret og havde heller ikke gaver med. Festen foregik nemlig hjemme hos dem selv. På Rødovres fire flotte plejehjem.

Når aviser fejrer runde fødselsdage plejer det at foregå med fornemme receptioner for samarbejds- partnere og med betalte lykønskninger fra det lokale erhvervsliv. I fredags sprang Rødovre Lokal Nyt ud som jubilæumsdebutant. Når vi ikke har gjort opmærksom på vores 10 års fødselsdag skyldes det ikke, at vi ikke er stolte af vores relativt korte historie. Det har været 10 turbulente år, hvor vi har grint og grædt med borgerne i Rødovre, og et årti vi aldrig glemmer.
Derfor valgte vi også at bruge fødselsdagen på nogle af de mennesker, som alt for ofte bliver glemt i Rødovre. Her lever 330 borgere et til tider skjult liv på byens plejehjem. De huskes altid i højtiderne, men glemmes desværre ofte i debatten, i de travle tider, i hverdagen.
Lige netop hverdagen kan nogle gange godt trænge til lidt ekstra liv. Derfor besøgte vi, bevæbnet med kommunens absolut største lagkager fra Byens Bager, i fredags samtlige plejehjem. Over- alt blev det festlige indslag modtaget varmt af både beboere og personale, der flere steder havde dækket op til fest. Der blev ikke sunget fødselsdagsang, dertil var der vist for meget kage.
Til fødselsdage kan man gøre sig fortjent til et ønske, hvis man er dygtig til at puste lys ud. Hvis vi må komme med et fødselsdagsønske sådan et par dage for sent skal det være, at vore meget korte besøg smitter af, så børn, naboer, venner og børnebørn også vil slå vejen forbi et af byens plejehjem en af de kommende dage for at sætte lidt ekstra kulør på hverdagen. Tak for ti gode år, vi glæder os allerede til de næste 10.

Annonce

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top