Løber i 24 timer for Kræftens Bekæmpelse – Beløbet sluttede på 200,50 kr./km
WEBB_leon.jpg
Leon Skriver Hansen vil løbe i 24 timer for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse. Du kan støtte rekordforsøget og indsamlingen med alt fra 1 til 100 kroner per kilometer. Foto: Privat
indsamling Rødovres egen løbehest, Leon Skriver Hansen, vil sætte Danmarksrekord i 24 timers løb på løbebånd. Men han vil ikke gøre det uden din hjælp. Du kan nemlig sponsorere alt fra 1 til 100 kroner per løbet kilometer, og alle pengene går til Kræftens Bekæmpelse. Se hele listen med bidrag i artiklen.

203 uhyre lange kilometer og 399 mere overkommelige meter. Så langt vil Rødovres vel sagtens mest veltrænede løber, Leon Skriver Hansen, forsøge at løbe den 25. marts for at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.
Det vil sige, faktisk håber han at løbe mindst én meter mere. Det vil nemlig betyde, at den letbenede Rødovreatlet skriver sig ind i Danmarkshistorien som den person, der har løbet længst på et løbebånd på et døgn.
Men ikke et hvilket som helst døgn. Leon S. Hansen vil nemlig bruge sine 24 timer på løbebåndet eller pinebænken om man vil, på at samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse.

Jætteindsats
Vi er utrolig glade for den jætteindsats, som Leon bidrager med, men den kommer kun Kræftens Bekæmpelse til gavn, hvis borgere, foreninger eller virksomheder vil være med til at støtte op om indsamlingen og rekordforsøget.
Det kan man gøre ved at sponsorere et bestemt antal kroner per kilometer Leon løber. Det kan være alt fra 1 til 100 kroner, som alle vil gå ubeskåret til den lokale indsamling til Kræftens Bekæmpelse på dagen.
“Jeg mistede selv en af mine kollegaer til kræften for tre uger siden, nu vil jeg give alt hvad jeg har for indsamlingen, og jeg håber at Rødovres virksomheder vil være med til at gøre det på den her måde. Så kan det være, at der bliver sat to Danmarksrekorder på dagen,” siger Leon Skriver Hansen.
Det er nemlig Rødovre Lokal Nyts såkaldte Månedens Mission, at Rødovre skal blive den by i Danmark, der samler flest penge ind pr. indbygger til Kræftens Bekæmpelse den 25. marts, og vi håber, at Leons selvopofrende bidrag vil bringe os en stor del af vejen.
Leons rekordforsøg vil blive overvåget af Dansk Atletik Forbund, som også vil lave kontroltjek på løbebåndet både før og efter løbet. Han starter med at løbe lørdag klokken 11.00 og man vil løbende kunne følge med i den vanvittigt lange tur på vores hjemmeside rnn.dk, hvor man også kan se alle de virksomheder og privatpersoner, som har valgt at sponsorere turen. Radio Rødovre vil lave indslag fra Balance Club på indsamlingsdagen den 25. marts og mon ikke sportslige Riffi Hadaui vil forsøge at hive nogle sjove svar ud af Leon, mens han sveder på løbebåndet i fitnesscenteret på Rødovrevej 247.
Løb selv med
Her slutter Leons løbetur forhåbentlig med en ny Danmarksrekord live i radioen, men hvis man vil gerne vil følge rekordforsøget, og se hvor mange penge man ender med at skulle give til Kræftens Bekæmpelse up-close, har Balance Club sørget for, at der er ledige løbebånd tæt på Leon, så man kan løbe om kap med ham. Den eneste forskel bliver nok, at han også løber hele natten.
“Det værste bliver nok psyken. Det er svært at løbe alene på et løbebånd sammenlignet med ude i naturen, og det er svært at løbe om natten, hvis man ikke holder fokus. Jeg har aldrig prøvet at løbe så mange timer indendørs før, men jeg vil gøre alt hvad jeg kan for at slå rekorden og samle penge ind til Kræftens Bekæmpelse, siger Leon Hansen, som sidste år måtte opgive et forsøg på at løbe Danmark rundt.
I Balance Club glæder ejer Ulrik Olsen sig over, at Leon igen stiller op for den gode sag.
“Vi har nu i flere år sammen med blandt andre Radio Rødovre forsøgt at gøre noget ekstra ud af dagen, fordi det rører os alle sammen dybt, og fordi, at det passer godt ind med det naturlige fokus vi har på sundhed i Balance Club. At mennesker som Leon vil ofre sit navn og sin tid på at støtte op om indsamlingen, synes vi er fantastisk, og vi anbefaler alle at komme forbi og løbe en tur ved siden af ham, eller endnu bedre at sponsorere et par kroner per kilometer. For kræft kender ingen forskel. Det kan ramme alle, så der er brug for flere penge til forskning,” understreger Ulrik Olsen, der også selv snører løbeskoene på dagen, der også vil byde på tombola og sjove happenings i fitnesscenteret.

10 kommentarer om “Løber i 24 timer for Kræftens Bekæmpelse – Beløbet sluttede på 200,50 kr./km”

 1. A/S Rødovre Centrum 46 kr./km.
  Damhuskroen 15 kr./km.
  Fabyg.dk, Ejbyvej 105 10 kr./km.
  Cbit 10 kr./km.
  Danske Bank, Rødovre Centrum 7 kr./km.
  Steen Rasmussen El 6 kr./km.
  Tegnestuen Refnov 6 kr./km.
  Rødovre Lokal Nyt 5 kr./km.
  Rødovre Fysioterapi og Træning, 5 kr./km.
  Grøn Have, ved Kristina Appel 5 kr./km.
  Vestvoldsgildet 5 kr./km.
  Gourmet Catering ApS 4 kr./km.
  Lokalbolig 3 kr./km.
  Nybolig Martin Enemærke, 3 kr./km.
  Torben Flagsø, Zahle & Co. 3 kr./km.
  Boligdesigneren.dk 3 kr./km.
  PL Service 3 kr./km.
  Glarmester Gustav Sørensen & Søn 3 kr./km.
  Rasmus Welcher 3 kr./km.
  JP Auto & Karosseriteknik 2,5 kr./km.
  Niels Høg Henriksen 2,5 kr./km.
  Byens Bager, Fortvej 2,5 kr./km.
  Erik Hübertz Sørensen 2,5 kr./km.
  Kinesiologisk Coaching 2 kr./km.
  Toot4u.com 2 kr./km.
  Café Palermo 2 kr./km.
  Louis Nielsen, Valby Langgade 2 kr./km.
  Lisco Analytical 2 kr./km.
  M-Massage, 2 kr./km.
  Povl Erik Markussen 2 kr./km.
  Familien Tillebæk 2 kr./km.
  Familien, Christiansdal 65 2 kr./km.
  Gustav og Ludvig Glifberg 2 kr./km.
  Peter Leisted Bøgevig 1,5./km.
  Den Intelligente krop 1 kr./km.
  Tal Med Mere ApS 1 kr./km.
  Jonna Pedersen og Bjørn Eriksen, 1 kr./km.
  Talknuseren 1 kr./km.
  MAZOSPORT 1 kr./km.
  Kulturkompagniet Danmark ApS 1 kr./km.
  Nail & Body 1 kr./km.
  Bent Jensen 1 kr./km.
  Peter Vibov Laursen 1 kr./km.
  Aase og Bjarne Valsted 1 kr./km.
  Brian Larsen 1 kr./km.
  Thomas Dupont 1 kr./km.
  Michael Jensen 1 kr./km.
  Vagn Kirkelund 1 kr./km.
  Sikkerhedskonsulent, John Jensen 1 kr./km.
  Rasmus Nielsen 1 kr./km.
  Jens Toftbjerg 1 kr./km.
  Jonna Bergholt 1 kr./km.
  May-Britt Hansen 1 kr./km.
  Sidsel Petersen 1 kr./km.
  Lisette Ringvig Henriksen 1 kr./km.
  Henriette Sørensen 1 kr./km.
  AnneDorthe Mahato 1 kr./km.
  Tommy Kjærvang 1 kr./km.

  I alt 200,5 kr./km

  SIDSTE CHANCE
  Der er nu mindre end 100 timer til, Leon kaster sig ud sit livs kamp mod uret. Du kan stadigvæk nå at støtte. Skriv til christian@rnn.dk

 2. Lisco Analytical , Glostrup siger:

  2 kr. pr. løbet kilometer

  Vi håber du løber rigtig langt i den gode sags tjeneste.

 3. Sikkerhedskonsulent John Jensen, 1 kr./km siger:

  Sikkerhedskonsulent John Jensen, 1 kr./km

 4. Jonna Bergholt siger:

  1 kr./km.

 5. AnneDorthe Mahato siger:

  1kr/km

 6. 1 kr/km – Keep running Leon!

 7. Lisette siger:

  1 kr. pr. km.

 8. Tommy Kjærvang siger:

  1 kr. pr. km. – Go for it Leon, just do it!

 9. Hvis man stadig kan nå at støtte så støtter Henriettemaler.dk med 1 kr/km LØB knægt bare LØB…i en god sags tjeneste <3

 10. Peter Leisted Bøgevig siger:

  1,5 kr. pr. km. Godt løbet Leon og godt arbejde på sidelinien Karina :O)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *