Annonce

Landets bedste kopier
WEB_die-herren-damhuskroen3.jpg
Fredag d. 9 marts forvandles Viften til en fest i U2's navn. Foto: Arkiv
koncert Det er efterhånden indiskutabelt. Die Herren er Danmarks bedste U2 kopiband. Hør dem i Viften på fredag.

Det er næsten blasfemisk at sammenligne Bono og resten af U2 med nogen som helst, men når det handler om danske Die Herren, så er en sammenligning ikke det rene nonsens.
Die Herren har eksisteret siden 1991 og lyder efterhånden ‘Even better than the real thing’. Die Herrens ambition er, at spille sin bedste koncert hver gang. Om det er på et lille intimt spillested, eller en stor festivalscene, det gør ingen forskel.
“Bandet Die Herren har eksisteret siden 1991, hvoraf tre af medlemmerne fra dengang stadig er med. Die Herren insisterer på at publikum skal lukkes ind i koncerten. Die Herren holder af at være tæt på sit publikum. I øjenkontakt og i berøring. Die Herren kan ikke præ- stere et mega lys- og sceneshow som originalerne. Men de kan give U2´s musik en nærhed og intimitet, som U2 måske selv er blevet for store til. Musikken er fremragende og der er god mulighed for at komme ind under huden på den fredag aften,” forklarer John Frobøse fra Viften.
Koncerten med Die Herren finder sted i Viften nu på fredag kl. 19.30.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top