Annonce

Kurs mod semifinalen
Håndbold Holdet, der sidste år blev danske mestre for U16-piger, er nu i gang med at skabe resultater på U18-niveau. Holdet er efter uafgjort i går aftes imod HØJ på vej mod DM-semifinalerne.

Med to kampe tilbage skal RHs U18-piger bruge 3 point. Det første blev hentet mod i går aftes mod HØJ på udebane. Topholdet HØJ har ellers tidligere på sæsonen drillet, da de i det omvendte møde mellem de to hold vandt med 18-14 i Rødovre Stadionhal.

Alligevel lykkedes det Rødovre at få point med fra Roskildehallerne, og de kan med en sejr i sidste kamp mod VSH 2002 på hjemmebane spille sig med til semifinalerne.

Annonce

Det bliver et formstærkt bundhold, der møder Rødovre. VSH 2002, fra Virum, har efter nederlag i de første 5 kampe vundet deres to seneste kampe. Og meldingerne fra RH lyder på, at det bliver en hård kamp, hvor intet bliver foræret.

Der er derfor lagt op til spænding, når Rødovre Håndbolds U18-piger møder VSH 2002 d. 1. april i Stadionhallen. Lykkedes det Rødovre at vinde den kamp, kvalificerer de sig til semifinalerne, hvor en jysk modstander venter.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top