Annonce

Kun for sjov
Dans Rødovre har fået en ny danseskole. På H.J. Holstvej ligger Dancelab, hvor man fra mandag kan komme ned og prøve at se om man er til MGP, pole-dance eller latin-mix. Lige meget hvilken stilart, man er til, er der kun én grundregel. Dans skal være sjovt!

Der var åbent hus lørdag på H. J. Holstvej 32, lige overfor Dansk Tipstjeneste, hos den nye danseskole Dancelab. Stedet ejes af Nathaja Sztuk og Morten Nielsen, der efter at have kendt hinanden gennem 10 år, endelig fik deres eget sted. Drømmen om eget dansested er på ingen måde ny for de to ejere:

”Vi har altid ville danse, og vi har altid gerne ville have vores eget sted. Det havde vi gået og snakket lidt om. Så begyndte vi at snakke om at vi måske skulle gøre det sammen, så vi kunne få et lidt større sted,” forklarede Nathasja Sztuk til Rødovre Lokal Nyt, der besøgte de hyggelige lokaler til åbent hus arrangementet.

Annonce

De to ejere er på ingen måde lokalkendte, men Sztuk har dog lidt forbindelser i området:

”Ikke andet end at min mand har boet her hele sit liv. Så han kender alle,” grinede hun ned mod sin mand.

Stort udbud. Danseskolen er ikke kræsen, hvad angår stilarter. For de yngste er der MGP-show og Street Kidz, mens de lidt og meget ældre kan danse til alt fra Reggaton over Latinmix over den jazzprægede Commercial til Polefitness.

”Det har hele tiden været planen, at vi skulle have så meget udbud, som muligt,” forklarede Sztuk, der kan fremvise nogle flotte CV’er blandt underviserne. Her dukker alt fra Det Kongelige Teaters Balletskole med internationale optrædener til følge, cheerleading for Randers FC og dansejob for Medina op hos de 5 instruktører.

”Vi underviser begge to(Morten Nielsen og Nathasja Sztuk red.) i Fitness World, og jeg underviser på en danseskole i Malmø. På Malmø Operahus er jeg ansat som danser på en forestilling. Vi har begge to meget mellem hænderne, men sådan er det jo,” smilede Sztuk, der er glad for at være herre i eget hus.

Venner som kollegaer. At drive en danseskole kan godt ændre forholdet mellem to venner:

”Man tror jo, at det er lige at male et par lokaler og så ringe til nogle venner,” jokede hun, inden hun blev suppleret af sin nye med-ejer:

”Men det er også at sidde derhjemme til kl. 1 og lave hjemmeside osv. Vi skal lige pludselig ringe til hinanden og spørge, har du gjort det, og har jeg gjort det,” forklarede Morten Nielsen.

Han har dog en klar motivation for at gøre det. En mission om man vil:

”Det skal være, fordi det er sjovt at danse. Der skal være plads til alle hernede,” forklarer han.

For sjov. Og netop fokus på glæden ved dans skinner igennem ved danseskolen.

”Vi har enkelte hold, til folk der brænder for at lære at danse perfekt, men de fleste hold er til begyndere og til folk, som bare synes, det er fedt at danse, og som ikke synes, det er fedt at gå på en danseskole, hvor alle skal være helt perfekte og alle skal være den næste superstjerne,” fortalte Nathasja Sztuk, der kunne melde en forholdsvis god interesse for skolen:

”Vi har haft åbent hus i dag(søndag red.), og der har været rigtig mange og kigge. Der har været mange, der har sendt mails. Og hele næste uge har vi åbent hus, hvor folk bare kan komme og prøve alle timer gratis. Der er fri adgang,” reklamerede hun.

Børneholdene ligger mellem kl. 16 og kl. 18, mens voksenholdene ligger efter 18, og hvis man har fået lyst til en svingom, findes der mere info på danseskolens hjemmeside dancelab.dk.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top