Annonce

Kulturhuset går ned med Titanic
WEB_titanic1.jpg
100 året for Titanics forlis markeres i Viften med James Cameron's store filmhit om Titanic i en helt speciel 3D udgave. Foto: Presse
underholdning 100 året for Titanics forlis markeres i Viften med James Cameron's store filmhit om Titanic i en helt speciel 3D udgave.

I 1912 forsvandt verdenshistoriens nok mest berømte skib fra havets overflade. Titanics forlis er gået over i historien som den største skibskatastrofe i fredstid. I anledning af 100 året for Titanics forlis er James Cameron’s store filmhit om Titanic blevet genudsendt i en ny digital 3D version. Viften har den nye udgave af filmen på plakaten og fra den 4. april til og med den 10. april kan man igen opleve filmhistoriens største kærlighedsdrama på det store lærred.             
“Titanic vandt i 1998 hele 11 Oscars på 14 nomineringer, herunder bedste film, bedste instruktør og bedste musik. Det var samtidig også filmen, der for alvor satte Kate Winslet og Leonardo DiCaprio på listen over nogle af Hollywoods største skuespillere. At lave Titanic om til en 3D-film har taget mere end 60 uger for over 300 produktionsassistenter og har kostet over 100 millioner danske kroner,” fortæller John Frobøse.

Middag og DiCaprio
Mandag den 9. april markeres 100 året med et helt særligt arrangement i Viften. Her har man mulighed for at købe sig til en tre-retters menu inden visningen i biografen.
“Det er kokken Christian Hoffmann, som er udlært fra Hotel D´Angleterre og har arbejdet på Kongeskibet Dannebrog der har sammensat en tre retters menu. Menuen er stærkt inspireret af den menu som blev serveret i restauranten på første klasse den aften skibet gik ned,” forklarer John Frobøse.   
Arrangementet gennemføres kun ved minimum 25 deltagere. Man kan se menuen og læse mere om arrangementet på viften.dk

Annonce
Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top