Annonce

Krigen fortsætter i Arenaen
RMB-AaB-QF1_04_230212_BP.jpg
Rødovre har udlignet til 2-2 i kvartfinaleserien mod AaB Ishockey. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre vandt slaget i Aalborg og har udlignet til 2-2 i kvartfinaleserien mod AaB Ishockey. Den femte kamp finder sted lørdag i et brag af en slutspilskamp i Rødovre Skøjte Arena. Vi har talt med backtalentet Sebastian T. Bergholt og samlet foreløbig fakta fra den tætte serie.

Rødovre har spillet hjemmebanefordelen over på egne hænder efter 2-3-sejren torsdag aften i Aalborg. Men fakta er, at begge hold nu har taget en sejr på udebane, så betydningen af hjemlig is er måske set større.

Inden kvartfinalens femte kamp har vi talt med det unge backtalent Sebastian T. Bergholt. Han opridser kort højdepunkterne fra sejren i kamp 4.

Annonce

”Det var en meget intens kamp med mange gode tacklinger. Og vi fik endelig udnyttet vores powerplay, det var rigtig godt for os. Afslutningen var også meget intens, hvor tilskuerne råbte, og der var et stort pres fra AaB. Men vi stod godt i forsvarszonen,” siger den blot 18-årige Rødovre-back.

Som statistikken nederst i denne artikel viser, så har Rødovre været bedst på målscoren i tredje periode. Men statistik viser ikke alt.

”Jeg synes også, vi spillede en god anden periode i går,” siger Bergholt og kommenterer på hjemmebanefordelen.

”Nu har begge hold vundet en kamp på udebane, så man skal ikke lægge så meget i det at have hjemmebanefordel. Det betyder selvfølgelig en hel del med ens egne tilskuere, men det gælder om at være klar hver gang.”

Forbedring i powerplay
Rødovre begyndte kvartfinaleserien godt med en sejr, tabte dernæst to kampe og er altså nu med igen efter den nylige sejr.

”I første kamp fungerede næsten alt for os, og vi udnyttede vores chancer. Ellers har vores powerplay ikke fungeret godt nok, men der gik det heldigvis bedre for os i Aalborg i går,” analyserer Bergholt.

Han spillede 1. divisionskamp for Rødovre onsdag aften i 5-2-sejren over Herning i semifinalens første kamp. Men fokus er på Mighty Bulls den kommende tid.

”I aften spiller 1. divisionsholdet på udebane, så der er vi (Patrick Rasmussen, Ulrich Linnet og Bergholt selv, red.) ikke med,” slutter Sebastian Bergholt over for rnn.dk.

Cheftræner Brad Gratton udtaler sig også.

“Vi har alle mand klar. Vi skal være skarpe og klar fra start. Vi skal drage fordel af, at vi spiller på hjemmebane, og drengene er opsatte. Smart og disciplineret hockey og gode i egen ende. Det bliver en god kamp,” siger canadieren.

Rødovre Mighty Bulls mod AaB Ishockey, 5. kvartfinale, begynder kl. 19.45 i Rødovre Skøjte Arena. Kampens hoveddommere bliver Rasmus Toppel og Jan Bigum.

Herunder følger en kort statistisk oversigt over kvartfinalen mellem Rødovre og AaB efter fire kampe. Det fremgår tydeligt, at AaB har været bedst på samtlige parametre, men stillingen i serien er uafgjort 2-2:

Mål
Rødovre      13
AaB            14

Periodecifre (Rødovre-AaB)
1. periode    2. periode    3. periode
4-5             6-8             3-1

Powerplaymål
Rødovre      3
AaB            6

Powerplayudnyttelse
Rødovre      11,5 %
AaB            20,3 %

Udvisninger
Rødovre      27×2 + 1×5 + 1×10 (Astrup) + 1×20 (Daugulis)
AaB            26×2 + 2×10 (Boll og Hulkkonen)

Skud
Rødovre      96 (24 i snit)
AaB            124 (31 i snit)

Tilskuere
Rødovre      3.050 (1.525 i snit)
AaB            3.242 (1.621 i snit)

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top