Annonce

Kom i god tid
RMB-Odense_84_260112_BP.jpg
Rødovre Mighty Bulls kan melde om stor interesse for kampen. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls kan melde om et markant rekordsalg på billetsalget via nettet. Derfor opfordrer direktionen til, at man kommer i god tid, inden det går løs kl. 19.30.

Det er nu at ishockey er suverænt fedest. Kamp syv i et alt eller intet opgør om at avancere til semifinalerne, kan kun overgås af en ditto i semifinalerne eller selve finalen.

Rødovre bliver altså ved med at overraske positivt i denne sæson, og står nu foran en ny milepæl i denne sæson. Det ved ishockey-publikummet på Vestegnen, så derfor går salget af billetter på nettet strygende.

Annonce

”Vi har aldrig solgt så mange billetter tidligere, efter vi er gået over til salg på nettet,” siger direktør Brian Møller, som kunne konstatere, de sidste tilskuere blev lukket ind, da der manglede fem minutter af 1. periode i den femte kvartfinale-kamp.”
”Det er umuligt for os at få folk hurtigere igennem. Man skal kropvisiteret og alle skal have en stregkodebillet, for vi må ikke gå på kompromis med sikkerheden. Derfor opfordrer vi på det kraftigste til, at man kommer i rigtig god tid, da vi forventer flere tilskuere end sidst, altså mindst 2500 tilskuere.”

Med god tid mener Mighty Bulls, når dørene åbnes en time før kampstart, hvis man altså vil være sikker på at se kampen fra dommerens første puckkast.

B77’s mandskor vil være klar til at underholde i foyeren, når dørene åbnes.

”At interessen er enorm viser vores tilmelding i VIP-loungen, som er udsolgt. Der kommer flere kendte ansigter med borgmester Erik Nielsen i spidsen,” slutter Brian Møller.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top