Annonce

Klasseforskel i bunden
RH_herrer-kammefjorden_180312_BP.jpg
Der blev aldrig tvivl om udfaldet, da Rødovres herrer slog Lammefjorden 35-25. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Lammefjorden fik en på hatten, da de besøgte Rødovre Stadionhal i herrernes 2. division i håndbold. Med cifrene 35-25 hentede RH's 2. divisionsherrer 2 vigtige point til bundkampen.

Rødovre Håndbold – Lammefjorden: 35-25(17-8)

Rødovres målscorer: Lasse Teis Rasmussen 10, Martin Rasmussen 6, Jonas Rikardo 5, Stian Kunnis 4, Lasse Johansen 3, Kristoffer Hansen 3, Nicklas Mittet 2, Jacob Bønnelykke 2.

Annonce

Der var også vigtige point at hente i bunden for RHs herrer, der fik besøg af Lammefjorden. Et kig i tabellen afslørede, at Rødovre burde hente en pligtsejr over rækkens suveræne bundhold.

Starten blev hektisk og uden særlig meget etableret opspil i begge ender. Da der kom struktur på de to hold, afslørede det sig ret hurtigt, at Rødovre var  en klasse bedre end Lammefjorden.

Thorkild Andersen i Rødovre-målet startede med flere flotte redninger og gode udkast, der gav optil flere kontramål, mens både Stian Kunnis og Martin Rasmussen fra backpladserne løb og skød gæsternes forsvar i sænk. RH kom hurtigt foran med 5-2.

Eneste reelle modstand på gæsternes hold de første minutter var keeper Lasse Jensen, der trods flere redninger blev ved med at få skud imod sig.

Da hjemmeholdet endelig fik svært ved det etablerede opspil, tog Lammefjorden praktisk nok en udvisning, og gav RH to minutter til at finde melodien igen. Et par gratis boldtab smed de også oveni handlen, og Rødovre takkede pænt ja tak. Lasse Teis Ramussen var specielt effektiv på kontrachancerne, men også resten af holdet fik også chancen, og inden Lammefjorden ramte mål igen stod den 9-3.

Det blev stille og roligt et spørgsmål om fordeling af målene hos Rødovre, og man kunne uden problemer skifte næsten hele bagkæden ud. Med nye kræfter fortsatte Rødovre med at rive Lammefjordens forsvar rundt, mens Thorkild Andersen nådesløst pillede Lammefjordens skud fra tid til anden. Pausestillingen var helt retvisende 17-8.

Lige som i første halvleg skulle Rødovre fra starten af anden halvleg bruge et par minutter på at få struktur på tingene og at få skåret ned i mængden af fejl. Så rullede det til gengæld også i angrebet.

Lammefjorden havde skruet lidt ned for charmen og gaverne og spillede nu mere bevægeligt og sammenhængende angrebsspil. Det gav bonus.

I et forsøg på at give forsvaret mere bid, forsøgte hjemmeholdet sig med et par mandsopdækninger hist og her, men uden succes. Det blev dog aldrig farligt for Rødovre, der scorede efter behov i den anden ende.

Patrick Mittet havde i pausen erstattet Thorkild Andersen, og han startede med nogle fine redninger, men som halvlegen skred frem blev der længere og længere mellem snapsene.

Et par minutters ukoncentration i midten af halvlegen forhindrede den helt store udradering, og holdt afstanden mellem de to hold på cirka 10. Kampen kunne derfor i god ro og orden ende 35-25 til Rødovre, der kan bruge de to point til bundstriden.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top