Annonce

Klar til premiere i DM i Rally
Gersager.jpg
Marco Gersager er igen klar til at kaste bilen rundt i DM i Rally. Foto: Privat
Motorsport Den lokale rallykører Marco Gersager starter i første løb til Mekonomen Rally Championship.

Efter en lang pause er dansk rallysport på vej ud af sit vinterhi. Ikke siden Danboring Rally i Herning sidste efterår har landets bedste rallykørere været i aktion, men det kommer de nu, når kampen om Mekonomen Rally Championship – Danmarksmesterskabet i rally – skydes i gang.

Det kommer til at ske ved den dansktyske grænse, hvor ADAC Wikinger Rallye køres. Det er et traditionsrigt løb, hvor de bedste kørere fra Danmark og Tyskland kommer op i en direkte kappestrid. Fredag den 23. og lørdag den 24. marts vil rallyeliten fra de to lande mødes for at deltage i det løb, der i 2011 blev kåret som det bedste i dansk rallysport.

Annonce

Med på deltagerlisten er også en deltager fra Rødovre. Det er Marco Gersager, der atter starter med sin hurtige Opel Corsa Super 1600, men denne gang med en ny co-driver. Det er falstringen Michelle Danielsen, der skal assistere ham med kortlæsningen, og det har hun gjort en gang tidligere ved Tegee-Dan Rally sidste år.

ADAC Wikinger Rallye er det første af i alt seks løb, som indgår i kampen om årets Mekonomen Rally Championship. Det komplette løbsprogram ser ud som følger:

23.-24. marts: ADAC Wikinger Rally i Slesvig

18.-19. maj: Tegee-Dan Rally i Juelsminde

29.-30. juni: Rally Sorø i Sorø

31. august-1. september: Rally Ringkøbing i Ringkøbing

5.-6. oktober: Rally Roskilde i Roskilde

2.-3. november: DRC Finale i Rally i Rønne.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top