Annonce

Islev-kæmpere til Belgien
taekwondo-mads.jpg
Mads Fencker(Billedet) deltager ved Belgien Open med junior teknik landsholdet Foto: Privat
Taekwondo Islev Taekwondo har tre kæmpere med til stævnet Belgien Open, der den er sidste store forberedelse inden VM i Taekwondo Poomsae.

Islev Taekwondo sender to taekwondo teknikere til det store belgiske stævne med det fulde navn Belgien Open Taekwondo Kyorugi & Poomsae 2012. Stævnet afholdes i Gent i weekenden fra d. 31. marts til 1. april.

Stævnet betragtes som sidste mulighed for at ændre landstræner Mark Lees mening om landsholdsudtagelser inden VM i Taekwondo Poomsae i Columbia. Lee, der er til stede ved stævnet i Belgien, får mulighed for at se Allan Olsen og Mads Fencker fra Islev.

Annonce

Mads Fencker er 1. dan, og han er i Belgien med junior-teknik-landsholdet. Han vil under stævnet også få mulighed for at få imponeret landstræneren under junior-teknik-landsholdets interne træninger.

Også Allan Olsen, der er 5. dan, og Morten Altmann, der er 1. dan, deltager for Islev Taekwondo. Allerede nu står det dog klart, at Allan Olsen ikke deltager ved VM, mens Morten Altmann kæmper for på et tidspunkt at komme på landsholdet i teknik.

 

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top