Annonce

Herrerne er tilbage på sporet
IMG_5760.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Træner Henrik Daugaard var glad efter 35-25-sejren over Lammefjorden, der dog ikke fortalte meget andet end, at Rødovre-holdet er tilbage på sporet.

Tabellen lagde på ingen måde skjul på, at Lammefjorden på papiret er årets nemmest modstander. Så Henrik Daugaard var ikke overrasket over niveauet på modstanden i søndagens opgør:

”Det var tydeligt, at de prøvede i starten at komme med alt, hvad de havde. Derefter havde de ikke så meget. Det kan man også se på tabellen. De har en okay start-bagkæden, og så den lille stregspiller. Så er det også det,” lød vurderingen efter kampen.

Annonce

Efter at have scoret 35 mål er det paradoksalt at ville have mere. Alligevel sad man med fornemmelsen af, at Rødovre gik ned i gear. Den følelse havde Daugaard også.

”I anden halvleg synes jeg, vi går ned. Vi slækker lidt på det. Man kan sige, at når man går til pause foran med 9, så er det naturligt. Jeg synes, det var vigtigere, at da vi kort før pausen var foran med 7, så ender med at gå til pause foran med 9, og ikke med 4 eller 5 som tidligere,” forklarede RH-træneren, der glædede sig over nogle af sine offensive kort:

”Angrebsmæssigt synes jeg helt, det er en fornøjelse at se Stian (Kunnis red.). Han lægger altid et enormt pres. En spiller som Lasse Teis (Rasmussen red.) er dygtig i dag. Han sætter mange fødder rigtigt.”

Burde overleve. Rødovres direkte konkurrent i bunden hedder Nordsjælland Håndbold. Begge hold har to kampe tilbage. Begge skal møde topholdet Holte én gang. Rødovre skal møde Amager, som de tidligere har slået, mens Nordsjælland møder Øresund, som de tidligere på årets tabte med 10 mål til.

Det er derfor svært at se, hvad der skal forhindre Rødovre i at overleve.

”Amager har ikke så meget tilbage at spille for. Det har Holte heller ikke rigtig. Vi prøver at gå efter de 4 point, der ligger, og så klare frisag, som jeg tror, vi gør, hvis vi får de 4 point,” forklarede Henrik Daugaard, der dermed sigter efter at hente Team Sydhavsøerne.

Skulle det ikke lykkedes, skal man holde Nordsjælland bag sig og spille play-off for overlevelse mod hold fra 3. division, hvor man umiddelbart burde have gode chancer:

”Vi har spillet nogle træningskampe mod Stadion, som har vi har vundet. Hvis vi spiller som i de sidste tre kampe, så skræmmer det mig ikke. Vi skal møde modstandere, der har vundet mere end de har tabt. Så skal vi til gengæld have klassen,” vurderede Daugaard.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top