Annonce

Glæden tilbage
RH_Herrer-sydlandsoerene_09_040312_BP.jpg
Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre Lokal Nyt sludrede med RHs herretræner Henrik Daugaard om kampen søndagens sejr og udsigterne herefter i bundstriden.

Det var med en imponerende vilje, at Rødovres 2. divisionsherrer søndag kom stormende i kampens indledning søndag, da Team Sydhavsøerne kom på besøg. Da træner Henrik Daugaard efter skulle evaluere kunne han glæde sig over spillernes modstand mod en nedrykning, og deres evne til flytte tingene fra træningsbanen med over til kampen:

”Der er ikke nogle af de her drenge, der gerne vil rykke ned. Vi havde trænet meget fokuseret på de ting, vi praktiserede i den her kamp. Det var bl.a. 4-2-forsvaret, som lykkedes med at lamme dem langt hen af vejen,” fortalte han og forklarede yderligere, hvor den indstilling kom fra:

Annonce

”Generelt havde vi snakket indstilling. Tirsdag fik de en opsang. Det kan være, man vil kalde sig elite, men så skal man også ligge en indsats i det.”

Glæden tilbage. Langt de fleste af Rødovre-spillerne spillede noget af det bedste håndbold, de har spillet i lang tid, og Daugaard tror, at en genfunden glæde ved sporten har en finger med i spillet:

”Jeg tror, det kommer af to ting. Dels vores snak om at man skal være glad for at spille håndbold. Jeg har lavet nogle konkurrencer og noget sjov og spas i fredags, så vi fik løsnet lidt op. Samtidig spillede vi som, da vi slog Nordsjælland og Ydun. Vi har også den potion held, der gør, at spillerne tror på processen,” sagde han.

Hård modstand. Det var dog ikke en ren sejrsgang søndag eftermiddag. Efter en flyvende start tillod Rødovre, at Team Sydhavsøerne kom tilbage i kampen.

”Vi har 10 dårlige minutter ud, hvor jeg skifter Bønnelykke, Martin (Rasmussen red.), Rikardo og Stian (Kunnis red.) lidt på skift. Det er dem, jeg synes er bedst kørende i dag, men det betyder, at vi har 10 minutter uden vores stærkeste opstilling,” gav Daugaard som forklaring på afslutningen på første halvleg.

Kampen afslørede også, at Rødovre stadig har plads til forbedring i forsvaret.

”Vi står ikke særlig godt i forsvaret. De har spillet deres tre bagspillere sammen. Vi får lukket lidt ned for det i første halvleg, og vi får lukket lidt ned for det, da vi går frem og tager deres #11 ud,” sagde Rødovre-træneren, der glæder sig over at have keeper Thorkild Andersen tilbage:

”Det betyder rigtig meget, at man har to målmænd, der kan holde et rigtig højt niveau. Så tror man også på, at der en gang imellem også kommer en fantomredning.”

Belønning i tabellen. Da Nordsjælland tabte til HIK betyder sejren, at Rødovre klatre op på 10. pladsen og væk fra en direkte nedrykning. Det giver følgende stilling i bunden af 2. division:

8. Øresund Håndbold 18 kampe 537-507 18 point

9. Team Sydhavsøerne 18 kampe 480-493 15 point

—————————————————————

10. Rødovre Håndbold 18 kampe 493-548 14 point

—————————————————————-

11. Nordsjælland Håndbold 18 kampe 495-524 14 point

Rødovre møder næste gang Team HK Køge på udebane. Da Rødovre tog imod Team HK Køge på hjemmebane endte kampen 20-25.

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top